Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021, 6:04:34 μμ
etpa

Σχόλια

Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 21:17

Οι δυο στις τρεις δωρεάν!

Συντάκτης:

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι φέτος έχει συνολικά 15 εκδηλώσεις, ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. Επιδιώξαμε και καταφέραμε οι 10 από αυτές να είναι δωρεάν για τους πολίτες, συμπλήρωσε.
Σίγουρα θα εκτιμηθεί το «δωρεάν» στις μέρες μας.

Νερό στην υγεία του Δημάρχου Κιλκίς θα πίνουν οι Ευκαρπιώτες! Το νερό κύλησε στ’ αυλάκι για την αποξήλωση του αμιάντου και την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από σωλήνες πολυαιθυλενίου. Νερό σε αφθονία, με καλύτερη ποιότητα και περιορισμός των διαρροών τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της προγραμματιζόμενης παρέμβασης.

Την κορούλα τους Λίζα (Ελισάβετ) βάπτισαν ο πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης και η σύζυγος του Τάνια Ευθυμίου, την Κυριακή 26 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Κιλκίς, με νονούς τον επιστήθιο φίλο του Γιώργου και Βουλευτή Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής Απόστολο Πάνα και τη σύζυγο του Αϊντα Νίκα.

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 23:11

Τα ίδια και χειρότερα

Συντάκτης:

Υποτίθεται ότι με την μεταφορά των αρμοδιοτήτων από την Ύπατη Αρμοστεία στο Υπουργείο Μετανάστευσης θα έμπαινε τάξη σε δομές φιλοξενίας για να ελέγχονται καλύτερα και οι μετακινήσεις προς τα σύνορα με προσφνή σκοπό την παράνομη έξοδο.
Δυστυχώς δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 21:46

Άξια και έμπειρα στελέχη

Συντάκτης:

Επειδή διάφορα ακούγονται: Η επιλογή και πρόταση προς τον Βασίλη Καρραμπίδη να αναλάβει την προεδρία της ΔΕΥΑ δεν αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την παράταξη Τονικίδη. Εντάσσεται στο πλαίσιο της εξαρχής διακηρυγμένης θέσης του Δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη για αξιοποίηση ικανών και έμπειρων στελεχών του συμβουλίου. Που θέλουν να προσφέρουν κι όχι απλώς να διακρίνονται στο παιχνίδι των εντυπώσεων. Κατά την διαβόητη τακτική «ομιλεί μη ακουόμενος».

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 22:35

Τι στο διάβολο συμβαίνει;

Συντάκτης:

Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης το απαίτησε πριν μια εβδομάδα. Ελέγξτε την εισαγωγή κορονοϊού και από τους δικούς μας που μπαινοβγαίνουν καθημερινά στη Γευγελή.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης το ζήτησε από τη Δευτέρα. Μαζί με έκκληση προς τους «μακεδονομάχους» μας να κόψουν αυτή τη συνήθεια καθώς, πέραν όλων των άλλων, θέτουν σε κίνδυνο και τη δική τους και τη δημόσια υγεία.

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 23:49

Οι δυο δρόμοι

Συντάκτης:

Αναμφίβολα είναι πολλές οι ανάγκες του νομού. Ανάγκες πιεστικές σε κατασκευή δρόμων που εδώ και χρόνια αποτελούν ανορθογραφία στο οδικό μας δίκτυο.
Ωστόσο, δυο δρόμοι έχουν απόλυτη προτεραιότητα -και δεν αναφερόμαστε στην αούτομπαν Νέας Σάντας-Κόμβος Ασσήρου που άλλωστε τελεί-εδώ και δέκα χρόνια- υπό κατασκευήν.

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 23:04

Αξιοπιστία του πολιτικού λόγου

Συντάκτης:

Τουλάχιστον όταν είναι μεταξύ τους αναγνωρίζουν ότι και επί δικών τους καιρών σημειώθηκαν αρρυθμίες, αστοχίες, καθυστερήσεις, παλινδρομήσεις…

Για τη Νέα Δημοκρατία ο λόγος και την εκδήλωση που οργάνωσε την Παρασκευή για την επέτειο του ενός χρόνου διακυβέρνησης. Και στην οποία εκδήλως μπήκαν κάμποσα θέματα για έργα που χρονίζουν ή χρόνισαν επί έτη ών ουκ έστιν αριθμός (ΤΕΙ, Δικαστικό, Γηροκομείο, δρόμος Νέας Σάντας -Θεσσαλονίκη).

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 23:44

Πέντε χρόνια χωρίς τον Περικλή Κολότσιο

Συντάκτης:

Ήταν 10 Ιουλίου 2015 όταν έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο ο Περικλής Κολότσιος. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς τότε, εκλεγμένος με την παράταξη Τζιτζικώστα.
Δεν ήταν πολιτικός καριέρας ο Περικλής. Ούτε έλαμψε σε μπαλκόνια και πολιτικά τραπέζια και θυελλώδεις διενέξεις από αυτές που εξασφαλίζουν ακροαματικότητα και θεαματικότητα.

Γνωρίζαμε ότι κτηνοτρόφοι της Ευρώπης από τη δεκαετία ακόμα του 1970 στην προσπάθειά τους να αυξήσουν την παραγωγικότητα των αγελάδων τους εγκαθιστούσαν μέσα στους σταύλους ηχητικά συστήματα και υποχρέωναν τα δυστυχισμένα ζωντανά να ακούνε Μπετόβεν μπας και τα μαστάρια τους κατεβάσουν περισσότερο γάλα.