Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 3:40:09 πμ
etpa

Σχόλια

Σάρωσε το βίντεο της webTV των ΕΙΔΗΣΕΩΝ με τους μαθητές να λένε το μοναδικό και υπέροχο «ευχαριστώ» στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου Κιλκίς, για τη μάχη που έδωσαν κατά της πανδημίας.
Το βίντεό μας ανέβηκε από μεγάλα και μικρά σάιτ σε όλη την Ελλάδα και μόνο στο κανάλι μας στο YouTube έφθασε τις 2.400 προβολές.

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 22:53

Πόσοι βρέθηκαν στο Λόφο;

Συντάκτης: Eidisis.gr

Μόνιμη είναι η δικαιολογία κάμποσων δημοτικών συμβούλων όταν ασκείται κριτική για την απουσία τους από εκδηλώσεις εντός της πόλης, ακόμα κι όσες οργανώνει ο δήμος. "Δεν πήρα πρόσκληση" Διότι όλα κι άλλα. Οι άνθρωποι δεν πάνε πουθενά απρόσκλητοι.
Με κάθε σεβασμό λοιπόν στο θεσμικό τους ρόλο ρωτάμε: Στις εκδηλώσεις τιμής στη μνήμη των πεσόντων ελευθερωτών της πόλης του Κιλκίς, κατά τον εορτασμό της 107ης επετείου της ιστορικής Μάχης, πόσοι σύμβουλοι παραβρέθηκαν στο Ηρώο της Μάχης στο φερώνυμο λόφο;

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 23:44

Τα δώρα του Κυριακίδη

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο Υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος έδωσε δώρα από τον ‘’Αντώνη Τρίτση’’ στο Δήμαρχο Κιλκίς αλλά πήρε και τα ανταποδοτικά του! Ο Δημήτρης Κυριακίδης τον υποδέχθηκε με μπάντες (κυριολεκτικά)με τη Φιλαρμονική να παιανίζει στην είσοδο του Δημαρχείου. Μετά το τέλος της συνάντησης στο γραφείο του επέδωσε στον Θεοδωρικάκο το λεύκωμα των εκατό χρόνων της ιστορίας του Κιλκίς και η απονομή των δώρων ολοκληρώθηκε στη ΛΑΦ όπου του παρετέθη γεύμα.

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 23:32

Παζαρτζικλής: Βελτιώθηκε η κατάσταση με τα αδέσποτα

Συντάκτης: Eidisis.gr

Καίριος υπήρξε, όπως πάντα άλλωστε, στις επισημάνσεις του ο Λάζαρος Παζαρτζικλής. Αναγνώρισε γενικά την επιτυχή διαχείριση της κρίσης, επισημαίνοντας και αυτός ότι τα δύσκολα θα τα ζήσουμε από τον Σεπτέμβριο.

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 23:07

Αθόρυβος

Συντάκτης: Eidisis.gr

Και κάπως έτσι ο Μπαλάσκας, ο Γιώργος Μπαλάσκας, χτίζει το προφίλ του ως ο αθόρυβος πλην όμως παραγωγικός αντιδήμαρχος.
Ο μίστερ αθόρυβος, όπως τον αποκαλούν.

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 23:05

Μείωση τελών ζήτησε ο Φαχουρίδης

Συντάκτης: Eidisis.gr

Όλο το ενδιαφέρον της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς απορρόφησε η συζήτηση στα εκτός ημερήσιας διάταξης. Πάνω από τρεις ώρες κράτησε η εξουθενωτική συζήτηση.
Ο Γιάννης Φαχουρίδης παρατήρησε ότι με όσα προηγήθηκαν λόγω πανδημίας "ζήσαμε την πλήρη απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου" προειδοποίησε ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας και θα τα ζήσουμε σε λίγο καιρό, ενώ για την ανακούφιση των δημοτών ζήτησε την αναπροσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής. Ουσιαστικά δηλαδή ζήτησε να μειωθούν τα δημοτικά τέλη.

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 22:44

Περί δημοκρατικής τάξης...

Συντάκτης: Eidisis.gr

Αυτή μάλιστα ήταν συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου. Όπου μόνο η εκτός ημερήσιας διάταξης διαδικασία κράτησε τρεις ώρες και 20 λεπτά! Και κατά την οποία τέθηκαν και συζητήθηκαν μεγαλειώδη θέματα. Όπως αν εργάζεται καλά το γραφείο τύπου του δήμου ή το μεγαλειωδέστερο: την ανάγκη παρέμβασης του δήμου στις κρίσεις της αστυνομίας και ειδικότερα στον ορισμό νέων διοικητών στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς!

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 21:38

Λεφτά υπάρχουν το έργο παραμένει... ακούνητο

Συντάκτης: Eidisis.gr

Σύσκεψη έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με τη συμμετοχή όσων τεχνικών υπηρεσιών εμπλέκονται με το θέμα της κατασκευής του Γηροκομείου Κιλκίς. Κι ο Θεός να βάλει το χέρι του διότι με τούτο το έργο (ημιτελές κτήριο Γηροκομείου συμβαίνει το ακατανόητο: Λεφτά υπάρχουν εδώ και κάμποσο καιρό, απλώς δεν ξέρουν ποιος και πως θα ολοκληρώσει το έργο.

Τρίτη 12 Ιουνίου 1984, Εφημερίδα Έθνος: Οπαδός του ΠΑΣΟΚ, από το Σταυροχώρι Κιλκίς, κατηγορείται ότι εξαπέλυσε δύο σκυλιά εναντίον ομάδας αφισοκολλητών της “Νέας Δημοκρατίας” με αποτέλεσμα να δαγκώσουν και να τραυματίσουν στο δεξί μπράτσο έναν απ' αυτούς.

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 23:09

Ψηφιακή η εποχή, αλλά είναι δυνατόν;

Συντάκτης: Eidisis.gr

Στη σύσκεψη, υπό τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, για τα νέα ΚΕΠ Plus για τη στήριξη των επιχειρηματιών, όπου ο λόγος περιστράφηκε στις νέες προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που διανοίγονται με την χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ο Σωτήρης Τσέτος, μέλος της δ.ε. του Επιμελητηρίου Κιλκίς και υπεύθυνος του ΓΕΜΗ, αποκάλυψε το απαισιόδοξο: