Σχόλια
Άσπρισε όλη η χώρα, η Κρήτη είδε μπόλικο χιόνι, μόνο στο Κιλκίς φέτος είπαμε το χιόνι …χιονάκι. Τζίφος δηλαδή.
Η εξήγηση είναι απλή και δεν υπακούει σε μετεωρολογικές αιτίες.
Τα ελληνικά στατιστικά στοιχεία του 2009 είναι αξιόπιστα διότι συντάχθηκαν με τους μόνους παραδεκτούς κανόνες της ΕΕ, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κομισιόν.
Για να βοηθήσουμε τον Μπαλάσκα: Τρεις και μια μείνανε Βαγγέλη!
Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου πρόκειται να γίνει η δίκη με τη γνωστή ιστορία τω «πάσο».
Να είναι τυχερός μόνο και να μην έχουμε πάλι καμιά αναβολή.
Ο Δασάρχης Κιλκίς Θέμης Πολιτίδης δεν άφησε αναπάντητο το χθεσινό μας σχόλιο με αφορμή καταγγελία κατοίκου των Αμαράντων. Η απάντησή του συνοπτικά είναι: Το δασαρχείο δεν παρεμβαίνει -δεν έχει καν δικαίωμα- στην τιμή πώλησης των καυσόξυλων που πουλάνε οι συνεταιρισμοί
Σήμερα συνεδριάζει το δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας. Και μεταξύ των θεμάτων η αίτηση κάποιων πολιτών για ανεύρεση θησαυρού. Άντε τυχερέ Δήμαρχε, θα τα ‘κονομήσει πάλι ο Δήμος με το νόμιμο ποσοστό του.
Τι να κάνεις ύστερα τη ΣΑΤΑ…
Και η κ. Μπακογιάννη κατά της εξίσωσης του φόρου στο πετρέλαιο. Και σχεδόν όποιον βουλευτή της συγκυβέρνησης ρωτήσεις συμφωνεί: Ήταν λάθος η εξίσωση και δεν έφερε και έσοδα.
Ομολογώ πως εξεπλάγην! Τέσσερις φορείς συνυπογράφουν επιστολή προς τον δήμο Κιλκίς, λέγοντας πως είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος των αστέγων στο Κιλκίς, αλλά στην ουσία μάλλον επιχειρούν να τον… ξεμπροστιάσουν.
Ο αναγνώστης μας από τα Αμάραντα έπνεε μένα. Κι όπως περιέγραψε την κατάσταση, είχε απόλυτο δίκιο.
«Τι θα γίνει με τα καυσόξυλα και τις τιμές που μας τα πουλάνε; Το Φθινόπωρο το συνεργείο που κόβει με την άδεια του δασαρχείου δέντρα από το δάσος μας, πουλούσε σε εμάς καυσόξυλα με 140 ευρώ τα πέντε χωρικά.
Δυο υπουργοί κι ένας... Υπουργή-σιμος.(κι είναι και πιο ωραίος)
Διαλύθηκε στο Κιλκίς ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, όπου απέμειναν μόνο δυο υπάλληλοι μέσω των προγραμμάτων Staige.