Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020, 5:35:36 μμ

Σχόλια

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 12:10

Υπεροχή Μπαλάσκα

Συντάκτης:

Όταν δεν υπάρχουν κάλπες, υπάρχουν δημοσκοπήσεις. Δημοσκόπηση έγινε και στο Κιλκίς, από εταιρεία της Θεσσαλονίκης, η οποία διερευνούσε τις τέσσερις υποψηφιότητες των προηγούμενων νομαρχιακών εκλογών και τις σημερινές προτιμήσεις των ψηφοφόρων στα πρόσωπα των, Μπαλάσκα, Συμπιλίδη, Φραγγίδη και Χαλίτσιου.

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 11:28

Δεν υπακούει σε πιέσεις

Συντάκτης:

«Εγώ δεν καταλαβαίνω από πιέσεις. Ούτε αγροτοσυνδικαλιστών, ούτε πολιτικών», δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιλκίς Μπάμπης Παυλίδης, απαντώντας έμμεσα στο ρεπορτάζ των εφημερίδων μας, σχετικά με την αξιοποίηση του δανείου για την πληρωμή προκαταβολών στους παραγωγούς των απούλητων δημητριακών.
Κι άντε, τους «αγροτοσυνδικαλιστών», τους γνωρίζουμε. Οι πολιτικοί ποιοι είναι πρόεδρε;

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 11:28

Φωνές παραδίπλα

Συντάκτης:

Στον Καμπάνη δεν μιλάνε, στο Πεδινό φωνάζουν. Τηλεφώνησε ο πρώην Δήμαρχος Στέφανος Μάλγαρης για να μεταφέρει τα παράπονα των κατοίκων του Πεδινού, διότι διακόπηκε η υδροδότηση.
Και υπενθύμιζε ο Μάλγαρης ότι στο Πεδινό υπήρχαν κα δυο εφεδρικές μηχανές…
Δήμαρχε, γιατί;

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 11:28

Σιγή ασυρμάτου

Συντάκτης:

Για εκείνη της περίπτωση που προκάλεσε σοκ σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλλικού, σχετικά με ένα αντιδήμαρχο και μια βιομηχανία, δεν ξανακούσαμε.
Και να σκεφτείτε πως απειλήθηκαν μηνύσεις κ.ο.κ.
Μήπως συνέβη κάτι που δεν το ξέρουμε;
Μπάμπη, μήπως εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω;

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 07:04

Το πραγματικό νόημα

Συντάκτης:

Σωστή η κίνηση του βουλευτή Σάββα Τσιτουρίδη να συναντηθεί με τις διοικήσεις των δυο ενώσεων του νομού. Όχι τόσο για να ενημερωθεί -  πασίγνωστα είναι τα πάθη των αγροτών- αλλά διότι έχει το έναυσμα να συναντηθεί με τη «νέα ηγεσία του ΥΠΑΓΑΤ» από όπου θα πάρει τις απαντήσεις και θα τιςμεταφέρει στους αγρότες.

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 07:04

Θα το ξαναδούν…

Συντάκτης:

Άνοιξε χαραμάδα ελπίδας… Η αλληλοσπαρασσόμενη διοίκηση του συνδέσμου  ΟΤΑ μείζονος Θεσσαλονίκης ενδέχεται να επανεξετάσει το αίτημα των τεσσάρων δήμων του νομού να «φιλοξενηθούν» στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης τα σκουπίδια τους.
Η αρνητική θέση σε προγενέστερη συνεδρίαση, λένε, οι πληροφορίες, οφειλόταν σε εσωτερικές διαμάχες κυρίως.

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 06:46

Η Κοινωνία Πολιτών καταγγέλλει

Συντάκτης:

«Η συνεχιζόμενη αιματοχυσία στη Γάζα δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν. Δεν μπορεί να εξισώνεται ο θύτης με το θύμα. Η υποκρισία των μεγάλων δυνάμεων και των Διεθνών Οργανισμών είναι εγκληματική. Η παρότρυνση και η ανοχή σε πράξεις βίας σε άμαχους πληθυσμούς δημιουργούν αφόρητες συνθήκες για την επιβίωση 1.500.000 κατοίκων οι οποίοι ουσιαστικά ζούν σε μια τεράστια φυλακή.

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 06:46

Οι μεγάλοι κι οι μικροί

Συντάκτης:

Τα περιστατικά που θα αφηγηθώ τα διαπίστωσα ιδίοις όμμασιν και αντίλογος δεν χωρεί.
Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, Τρίτη ημέρα μετά την χιονόπτωση του Σαββάτου, ώρα 12 το μεσημέρι. Βαδίζω επί της 21ης3 Ιουνίου και στο πεζοδρόμιο μπροστά από μεγάλη τράπεζα η πεζοπορία αποτελεί επικίνδυνο σπορ. Τα χιόνια δεν έχουν απομακρυνθεί, προφανώς κάποιοι έριξαν αλάτι και οι διαβάτες έκαναν τσουλήθρες.

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 06:44

Σεβασμός στον πελάτη

Συντάκτης:

Και άλλη φορά το γράψαμε και θα το επαναλαμβάνουμε σε κάθε ευκαιρία: Ένας απλός τρόπος για να αντιλαμβάνεται ο καταναλωτής ποιος καταστηματάρχης είναι σωστός και ποιος …παραλίας, είναι ο έμπρακτος σεβασμός που επιδεικνύει στους πελάτες του σε κάθε χιονόπτωση.
Επιλέξτε λοιπόν φίλοι αναγνώστες να επιβραβεύετε εκείνους που καθαρίζουν το πεζοδρόμιο που αναλογεί στο κατάστημά τους προστατεύοντας τους πελάτες τους. Κι όταν βλέπετε πάγους και χιόνια μπροστά σε είσοδο καταστήματος, προσπεράστε το.

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 08:08

Ευφάνταστα σενάρια

Συντάκτης:

Δέστε τώρα πως τα σκαρώνει η ζωή τα …δράματα…
Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Κιλκίς σέρνει στα δικαστήρια το υπουργείο πολιτισμού, διότι αρνείται (το υπουργείο) να καταβάλει τη συμμετοχή του στην υλοποίηση προγραμμάτων του ΟΠΟΝΓΑ, αν και έχει υπογράψει σχετικές δεσμευτικές συμβάσεις με το δήμο.