Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020, 2:51:22 πμ

Σχόλια

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2009 10:27

Κόντρα Δήμπαλα- Καλπακίδη

Συντάκτης:

Ανοιχτή πλέον είναι η κόντρα του Γιώργου Δήμπαλα με το δήμαρχο Δοϊράνης και πρώην συνεργάτη του, Γιώργο Καλπακίδη.
Οι δυο άνδρες είχαν συμφωνήσει προεκλογικά και συνένωσαν τους δυο συνδυασμούς τους, με τον κ. Δήμπαλα να τονίζει πως η συμφωνία προέβλεπε συνδιοίκηση και το μοίρασμα της θέσης του δημάρχου, από δυο χρόνια ο καθένας.

Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2008 04:21

Από αύριο τα νέα

Συντάκτης:

Χθες το απόγευμα ήταν προσκαλεσμένοι της ΠΑΣΕΓΕΣ οι πρόεδροι των Ενώσεων στη Θεσσαλονίκη για να δοθούν οδηγίες για τον τρόπο και τις διαδικασίες καταβολής των προκαταβολών στους αγρότες που παρέδωσαν τα σιτηρά τους στις Ενώσεις.
Επομένως από αύριο θα έχουμε νέα μιας και ο πρόεδρος Μπάμπης Παυλίδης ετοιμαζόταν να φύγει για τη συμπρωτεύουσα .όταν τηλεφωνήσαμε να μάθουμε νέα.

Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2008 04:21

Έχουν γνώση…

Συντάκτης:

Για μια φιλική κουβέντα κάλεσε τους δημοσιογράφους τω τοπικών μ.μ.ε. ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιλκίς Μπάμπης Παυλίδης  παραμονή Χριστουγέννων. Μιλήσαμε ελεύθερα, είπαμε πολλά, ανταλλάξαμε ευχές, αλλά δεν  μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε και με …ειδήσεις.
Ρώτησα λοιπόν τον πρόεδρο το γίνεται με το έλλειμμα που καταγράφηκε - και δεν είναι τωρινό- στο πρατήριο του Κιλκίς. Αν λήφθηκε μέριμνα για να μην παραγραφεί λόγω παρέλευσης πενταετίας. Ο κ. Παυλίδης χαμογέλασε και με τον τρόπο του απάντησε πως «έχουσι γνώσιν οι φύλακες».

Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2008 04:18

Προσοχή και ευαισθησία…

Συντάκτης:

Κι άλλη φορά γράψαμε για την …καουμπόικη οδήγηση αυτοκινήτων της Τροχαίας, με αυταπόδεικτη την κακή εικόνα μιας υπηρεσίας που χρειάζεται, όσο καμιά άλλη ίσως αυτόν τον καιρό, την έξωθεν καλή μαρτυρία των πολιτών.
Το περιστατικό που περιγράφουμε συνέβη το  Σαββάτο πριν τα Χριστούγεννα, στις 12 και 20’ μετά το μεσημέρι.

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2008 08:58

«Μπράβο» στους Μουριώτες

Συντάκτης:

Εκπληκτη και ενθουσιασμένη μας δήλωσε η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, Καλλισθένη Πάκα, για τη φιλοξενία που επεφύλαξαν στα παιδιά του Κέντρου, ο δήμος Μουριών και οι κάτοικοί του, στο Χριστουγεννιάτικο τσάι που οργανώθηκε σε κέντρο της περιοχής τους.
Ο δήμαρχος Μουριών Σάββας Αργυρόπουλος κάλυψε την όλη εκδήλωση και κινητοποίησε φορείς και δημότες, που ανταποκρίθηκαν με χαρά, προσφέροντας όμορφες στιγμές στα παιδιά του Κέντρου Στήριξης.

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2008 14:24

Γιατί στείλανε τα φασόν;

Συντάκτης:

Διάβασε το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας για την ομιλία Βενιζέλου η κ. Μαρία Τσακμακάκη, όπως συστήθηκε,  και αντέδρασε. Πήρε τηλέφωνο λοιπόν και ξεκίνησε έναν εξάψαλμο για τον ομιλητή. Της ζητήσαμε να τα γράψει και να μας στείλει επιστολή να τη δημοσιεύσουμε.
Όμως εκείνη επέμεινε να τα πει προφορικά: Ιδού λοιπόν το απαύγασμα: Πως τολμά να μιλάει όταν ως κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ στείλανε έξω τα φασόν και έχασε ο κόσμος τη δουλειά του.
Θα ψήφιζα Τσίπρα, αλλά με αυτά που κάνουν τώρα, δεν θα τον ψηφίσω…

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2008 14:23

Απόφαση σοκ

Συντάκτης:

Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά «λάδι στην φωτιά» θα ρίξει και η πρόσφατη απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης για την υπόθεση της «ζαρτινιέρας» και τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή.

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 04:09

Και ευχές με μηνύματα

Συντάκτης:

Η Οργάνωση όμως μαζί με τις ευχές; της σε όλο τον κόσμο δηλώνει ότι παραμένει πιστή στα ιδανικά και στις αξίες της παράταξης και - προσέξτε- εκφράζει την ευχή «να απομονωθούν και εάν πρέπει να τιμωρηθούν, όσοι με όχημα την παράταξη, βρίσκονται σε θέσεις και κάνουν ενέργειες που προσβάλλουν και απαξιώνουν όσα πιστέψαμε, όσα πληρώσαμε με προσωπική φθορά και όσα αγωνιστήκαμε να πετύχουμε, όχι με γνώμονα το ατομικό συμφέρον, αλλά για το καλό της Ελλάδας, στην οποία παράταξή μας, με αρχηγούς φωτισμένους ηγέτες, έχει προσφέρει τόσα πολλά».

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 04:07

Ιδιότυπα δώρα

Συντάκτης:

Έχει έναν τρόπο να ξεχωρίζει με τις πρωτοβουλίες της η Δημοτική Οργάνωση  Αξιούπολης της Νέας Δημοκρατίας. Δεν θυμόμαστε ποιο πρωτότυπο δώρο είχε κληρώσει παλαιότερα, αλλά στις 13 Δεκεμβρίου ύστερα από κλήρωση προσέφερε στον τυχερό και μέλος της Δημήτριος Λίτσο από την Αξιούπολη ένα …χοιρίδιο, προσφορά του Σπύρου Πολιτίδη, όπως διαβάζουμε σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η οργάνωση.
Γαλάζια αδέλφια, είπαμε οικονομική κρίση, αλλά να μοιράζετε και (αφορολόγητα) γουρουνόπουλα; Αν το μάθει ο Αλογοσκούφης;

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 04:07

«Βατερλό» στη Δοϊράνη

Συντάκτης:

Την ανάπλαση δασικής περιοχής της Κορυφής πρότεινε ο δήμαρχος Δοϊράνης, Γιώργος Καλπακίδης, σ’ έναν χώρο που βρίσκει αντίθετους όλους τους κτηνοτρόφους του χωριού.
Το θέμα το έφερε για ψήφιση στο συμβούλιο του Σεπτεμβρίου, χωρίς κανένα διάλογο με τους κτηνοτρόφους. Οι τέσσερις από τους οκτώ συμβούλους του, μαζί με τους δυο του κ. Αϊδινίδη, αντέδρασαν αρνητικά και τελικά ομόφωνα έγινε αποδεκτή η πρόταση του κ. Τερζενίδη, για αναβολή, διάλογο και συνεννόηση.