Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, 7:02:43 πμ

Σχόλια

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009 11:57

Υπομονή…

Συντάκτης:

Σήμερα θα «περάσει» από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το αίτημα των αγροτών του νομού με τα αδιάθετα δημητριακά, δια των ΕΑΣ, να πιστωθούν οι λογαριασμοί τους από το άτοκο δάνειο που χορήγησε η κυβέρνηση
Είναι κουραστικό να επαναλαμβάνουμε το «από την άλλη εβδομάδα», αλλά μάλλον δεν θα χρειαστεί άλλη φορά. Η πληρωμή είναι κοντά. Λίγη υπομονή ακόμα…

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009 09:24

Ανταπόδοση με το παραπάνω

Συντάκτης:

Οι αγρότες ουδέποτε διακρίθηκαν για την αχαριστία τους. Κι αν τους δώσεις ένα θα σου επιστρέψουν δυο. Έτσι λοιπόν την Κυριακή ανταπέδωσαν την πολιτική φιλοφρόνηση του Κώστα Κιλτίδη και πήγαν μαζικά στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του.

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009 09:23

Φούσκωσε τις τιμές το ΚΚΕ

Συντάκτης:

Λίγη προσοχή από το Αγροτικό Τμήμα του Κ.Κ.Ε δεν θα έβλαπτε. Διότι στην ερώτηση των βουλευτών του Κ.Κ.Ε προς το Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου απαριθμούνται τα πάθη και το κατρακύλισμα των τιμών των αγροτικών προϊόντων καταγράψαμε σοβαρά λάθη.
Παραδείγματος χάριν, το σκληρό σιτάρι στο τέλος του 2008 δεν πωλείται με 30 λεπτά, αλλά κατήλθε και από τα 25 λεπτά. Το δε καλαμπόκι όχι 14 λεπτά δεν πωλείται από τους παραγωγούς, αλλά έπεσε κι από τα 10.

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009 09:23

Τα περήφανα …όντα

Συντάκτης:

Στο μπλόκο μπορεί να απαξίωσαν να πάνε διάφοροι αγροτοπατέρες, αλλά οι παλαίμαχοι των αγώνων ήταν για άλλη μια φορά παρόντες. Ο Γιώργος Σοφιανίδης ήταν και είναι εκεί από την πρώτη μέρα. Πάντα με υψωμένη τη γροθιά του αγώνα.
Το βράδυ της Πέμπτης είδαμε εκεί και τον έτερο παλαίμαχο, τον μπάρμπα Γιάννη Υφαντίδη.
Περασμένα ογδόντα και οι δυο, αλλά η καρδιά ως γνωστόν δεν γερνάει.
Εκτός κι αν γεννήθηκε ….γριά!

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009 09:23

Πρέφα στα καφενεία

Συντάκτης:

Γιατί να μην εμπαίζει τους αγρότες η κυβέρνηση; Σάμπως δείχνουν πως έχουν όντως προβλήματα…Στο μπλόκο του Κιλκίς είναι μετρημένα 100 τρακτέρ. Μόνο ένα αγροτικό χωριό του νομού έχει τόσα. Που είναι λοιπόν οι αδικημένοι αγρότες;
Στα καφενεία και παίζουν πρέφα.

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 12:10

Τολμηρός ο Θ. Παυλίδης

Συντάκτης:

Ένα άρθρο που σπάει κόκκαλα, που αποδομεί το πολιτικό σύστημα της χώρας, με αναφορές βεβαίως σ τα δυο κόμματα εξουσίας, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, είναι αυτό του δικηγόρου Θεόδωρου Παυλίδη στην εφημερίδα μας.

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 12:10

Το τσίπουρο… Αδαμόπουλου

Συντάκτης:

Εχουμε μιαν απορία. Τι διάολο κάνει ο Αδαμόπουλος και η παρέα του στις ταβέρνες αυτό το διάστημα; Μήπως έβρασε τσίπουρο σε καζάνι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου και καλεί τους φίλους του να το δοκιμάσουν;

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 12:10

Υπεροχή Μπαλάσκα

Συντάκτης:

Όταν δεν υπάρχουν κάλπες, υπάρχουν δημοσκοπήσεις. Δημοσκόπηση έγινε και στο Κιλκίς, από εταιρεία της Θεσσαλονίκης, η οποία διερευνούσε τις τέσσερις υποψηφιότητες των προηγούμενων νομαρχιακών εκλογών και τις σημερινές προτιμήσεις των ψηφοφόρων στα πρόσωπα των, Μπαλάσκα, Συμπιλίδη, Φραγγίδη και Χαλίτσιου.

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 11:28

Δεν υπακούει σε πιέσεις

Συντάκτης:

«Εγώ δεν καταλαβαίνω από πιέσεις. Ούτε αγροτοσυνδικαλιστών, ούτε πολιτικών», δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιλκίς Μπάμπης Παυλίδης, απαντώντας έμμεσα στο ρεπορτάζ των εφημερίδων μας, σχετικά με την αξιοποίηση του δανείου για την πληρωμή προκαταβολών στους παραγωγούς των απούλητων δημητριακών.
Κι άντε, τους «αγροτοσυνδικαλιστών», τους γνωρίζουμε. Οι πολιτικοί ποιοι είναι πρόεδρε;

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 11:28

Φωνές παραδίπλα

Συντάκτης:

Στον Καμπάνη δεν μιλάνε, στο Πεδινό φωνάζουν. Τηλεφώνησε ο πρώην Δήμαρχος Στέφανος Μάλγαρης για να μεταφέρει τα παράπονα των κατοίκων του Πεδινού, διότι διακόπηκε η υδροδότηση.
Και υπενθύμιζε ο Μάλγαρης ότι στο Πεδινό υπήρχαν κα δυο εφεδρικές μηχανές…
Δήμαρχε, γιατί;