Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021, 11:05:52 μμ
etpa

Σχόλια

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2009 04:11

Συνωστισμός

Συντάκτης:

Ένα πολύ ενδιαφέρον «τραπέζι» συγκροτήθηκε το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας σε καφετέρια του Πολυκάστρου. Κουλίνας, Καραθόδωρος, Τσανασίδης, Σιωνίδης, Σιάνας και άλλα παιδιά βρέθηκαν μαζί, ήπιαν ένα ποτό και κουβέντιασαν επί ώρα.
Όσοι τους άκουσαν ορκίζονται πως το κλίμα ήταν από πολύ καλό έως σχεδόν άριστο και δεν θα εκπλήξει κανέναν ν το ίδιο κλίμα διατηρηθεί μέχρι τα συγκρότηση των συνδυασμών.

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2009 04:11

Παράλογα γενικώς

Συντάκτης:

Αυτή η δημόσια εξήγηση ορισμένων παράδοξων γεγονότων είναι που λείπει από τη δημόσια ζωή του νομού
Ιδού ακόμα ένα, για το οποίο αναμένουμε εξηγήσεις από τους πρωταγωνιστές του.
Δεν πάνε πολλοί μήνες που η διοίκηση της Ένωσης Κιλκίς, σε πείσμα όσων πιστεύουμε πως δεν έχει ανάγκη προσωπικού η οργάνωση, προσέλαβε τρεις υπαλλήλους με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Και οι τρεις προσληφθέντες ήταν επιλογές μελών της διοίκησης, αν δεν ήταν και συγγενικά τους πρόσωπα.

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:40

Το μεσημέρι η σκιά

Συντάκτης:

Περιχαρής κυκλοφορούσε το πρωί της Τρίτης ο Κώστας Πινέλης. Έμαθε τα καλά της δημοσκόπησης της GPO όπου το Κ.Κ.Ε προηγείται του ΣΥΝ, ύστερα από κάμποσους μήνες,
«Εμ, όποιος μετράει τη σκιά του το απόγευμα, αυτά παθαίνει. Μπερδεύει το μπόι του με τη σκιά του» σχολίαζε ο Πινέλης.
Περιττόν να υπενθυμίσουμε ότι αυτός που μετράει τη σκιά του απόγευμα είναι ο ΣΥΝ, κατά τον Πινέλη.

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:39

«Κλείδωσε» του Φραγγίδη

Συντάκτης:

Και μια περί Φλωρίδη και του αιτήματος εκλογών ο λόγος, ας έρθουμε και στα πρακτικά ζητήματα της προεκλογικής περιόδου. Διότι το ΠΑΣΟΚ ζητά εκλογές, αλλά τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο δεν κινείται τίποτα για τη συγκρότηση συνδυασμού. Ανεπισήμως όμως όποιος ενδιαφέρεται κινείται και πολύ μάλιστα.

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:38

Έλλειμμα διακυβέρνησης

Συντάκτης:

Συνέντευξη στο  ραδιοφωνικό σταθμό «ΝΕΤ 105,8» και στο δημοσιογράφο Θάνο Σιαφάκα έδωσε τη Δευτέρα ο βουλευτής Γιώργος Φλωρίδης. Ρωτήθηκε όπως ήταν φυσικό για το θέμα της ημέρα, την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:38

Εντυπωσίασε η πρώτη αφίσα μας

Συντάκτης:

Τις καλύτερες των εντυπώσεων προκάλεσε η πρώτη αφίσα μας, με κεντρικό σύνθημα «Γνωρίστε το νομό Κιλκίς», με ομορφιές από όλο το νομό.
Δεχθήκαμε πολλά συγχαρητήρια από συνδρομητές, από διευθυντές σχολείων, ακόμη και από βιομήχανους. Οι διευθυντές των σχολείων ζήτησαν αντίτυπα για να στολίσουν αίθουσες διδασκαλίας και διαδρόμους και με χαρά τους δώσαμε.

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:25

Επιβεβαίωση

Συντάκτης:

Γράψαμε και πριν την εκδήλωση. Όταν οργανώνεις την κεντρική πολιτική σου εκδήλωση φροντίζεις να φέρεις κάποιο ηχηρό όνομα. Ιδιαίτερα τώρα που η Ν.Δ και η κυβέρνηση δεν είναι και στα καλύτερά τους.

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:24

Το φλουρί στον Κ. Κιλτίδη

Συντάκτης:

Επισήμως η εκδήλωση της ΝΟΔΕ ήταν για την κοπή της βασιλόπιτας της γαλάζιας οργάνωσης. Επομένως να ενημερώσουμε για την τυχερό της χρονιάς. Το φλουρί «έπεσε» στον Κώστα; Κιλτίδη.
Σιγά την είδηση. Από το φλουρί θα μαθαίναμε ποιος είναι ο τυχερός της χρονιάς;

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 14:24

Φτου κακά…

Συντάκτης:

Διάλεξε καιρό και σύνθημα ο Υφυπουργός Παιδείας Σπύρος Ταλιαδούρος.
«Νικητές και πάλι στις εκλογές θα είναι η Ν.Δ. με τον Κώστα Καραμανλή. Μαζί χέρι με χέρι…»   ακούστηκε κάποια στιγμή ο υφυπουργός.

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009 06:47

Και το μείζον

Συντάκτης:

Σε μεγάλη ανάγκη θα μπορούσαν επίσης να πείσουν τους  Κιλτίδη και Τσιτουρίδη να μιλήσουν εξ ημισείας και εξ αδιαιρέτου στην κεντρική εκδήλωση της ΝΟΔΕ.
Τότε ήταν που θα προσέτρεχε το μισό υπουργικό συμβούλιο για να λάβει μαθήματα σωστής «διαχείρισης κρίσεων».