Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 4:27:31 μμ
etpa

Σχόλια

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:52

Ουσιαστικός διάλογος με γυναίκες από ΑΝ.ΚΙ

Συντάκτης:
Ουσιαστικός αποδεικνύεται ο διάλογος που αναπτύσσει το διάστημα αυτό ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Κιλκίς Παύλος Πασσαλίδης με γυναίκες σε διάφορος οικισμούς του νομού, για την προοπτική επενδύσεων μέσω του προγράμματος ΟΠΑΑΧ.
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:34

Περί γεφυροποιών και ψαράδων

Συντάκτης:
Χαριέστατο το ανέκδοτο του θρακιώτη φίλου μου, του Κώστα Πινέλη. αλλά …ημιτελές.
Ιδού το ανεκδιήγητο …ουραίον τμήμα του.
Αποφασίζουν που λέτε οι Θρακιώτες να ειδοποιήσουν τις τηλεοράσεις ότι έχτισαν τρίτοξη γέφυρα στην Σαχάρα και να σπεύσουν να την απαθανατίσουν.
Και όντως η κρατική τηλεόραση «συνέλαβε» επί του στηθαίου της γέφυρας τρεις Πόντιους να προσπαθούν να ψαρέψουν με καλάμι.
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:33

Κλειστές οι τουαλέτες στη Δοϊράνη

Συντάκτης:
Την έντονη αντίδρασή του μετέφερε στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Δοϊράνης Γιώργος Καραμπάτσος, για το γεγονός πως σε ένα τουριστικό μέρος, όπως η Δοϊράνη, οι δημοτικές τουαλέτες παραμένουν κλειστές εδώ και χρόνια.
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:33

Υπήρξε πρόσκληση σε διάλογο;

Συντάκτης:
Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του δήμου Κιλκίς, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η Κοινωνία Πολιτών εξέδωσε τις θέσεις της για την ανάπτυξη του δήμου Κιλκίς.
Και πολύ ορθά έπραξε.
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:12

Τρίτοξη η γέφυρα

Συντάκτης:
Πριν λίγο καιρό, ο φίλος Θεόφιλος Παγλαρίδης, γνωστός για το χιούμορ του και διάσημος «ανεκδοτάκιας», αφιέρωσε σε μένα και τον Παναγιώτη Φλωρίδη ένα ανέκδοτο σχετικό τη «θρυλούμενη» τσιγκουνιά των Θρακιωτών.
Σε ανταπόδοση, του αφιερώνω και εγώ με αγάπη, ένα ανέκδοτο  σχετικό με τους Πόντιους.
Σε μια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων, ο Πρόεδρος, θέτει ένα βαρυσήμαντο θέμα.
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:11

Διοικούν ήδη δυο χρόνια

Συντάκτης:
«Παρά την τρίχρονη καθυστέρηση της προηγούμενης δημοτικής αρχής…» αναφέρει η δήμαρχος Αξιούπολης Σόνια Συμεωνίδου, ξεκινά η κατασκευή του κτηρίου του ΙΚΑ.
Αν εκτιμά πως η περασμένη διοίκηση καθυστέρησε τρία χρόνια, καλώς και το επισημαίνει η κ. Δήμαρχος. Αλλά μήπως συνάμα θυμίζει στους δημότες πως και η ίδια ύστερα από σχεδόν δυο χρόνια βάζει μπροστά το έργο;
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008 08:06

Προσκλήθηκε ο Μαρινίδης;

Συντάκτης:
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι οργανωτές των εγκαινίων λειτουργίας του αρδευτικού δικτύου της Αρτζάν θυμήθηκαν να προσκαλέσουν τον τέως βουλευτή και γ.γραμματέα του Υπουργείου Γεωργίας Σταύρο Μαρινίδη. Δεν είδαμε τον Σταύρο στην εκδήλωση του Σαββάτου και υποθέτουμε ότι ανειλημμένες υποχρεώσεις του δεν του επέτρεψαν να παραστεί
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008 08:05

Έλεγχοι στην αγορά

Συντάκτης:
Επιτέλους, ύστερα από μήνες είδαμε σε πρατήριο της πόλης τιμή αμόλυβδης κάτω από ένα ευρώ. Οριακά μεν (0,999) αλλά κάτω από το ψυχολογικό όριο του ενός ευρώ. Έτσι και κατέβει το αργό κάτω από 50 δολάρια το βαρέλι, ενδέχεται να δούμε βενζίνη κάτω και από 0.90! Σημειωτέον ότι πριν την άνοδο, όταν η τιμή του βαρελιού ήταν στα 50 δολάρια, η αμόλυβδη ίσα που ξεπερνούσε τα 0.,80 λεπτά.
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008 08:05

Στη Σουηδία ο Γ. Φραγγίδης

Συντάκτης:
Στη Στοκχόλμη της Σουηδίας βρέθηκε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του νομαρχιακού συμβουλίου και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φραγγίδης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
Αν υποψιαστούμε, πως ο Φραγγίδης πήγε να μελετήσει το… Σουηδικό μοντέλο Αυτοδιοίκησης, θα πεθάνουμε!
Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008 05:27

Εκτός χρόνου

Συντάκτης:
Όταν ο κάμπος του Πολυκάστρου και των γύρω χωριών έσφυζε από ζωή, όταν υπήρχαν και αγρότες και καλλιέργειες (μη αποθαρρυνόμενες) να καλλιεργήσουν, όταν ένα αρδευτικό θα προσέφερε ζωή και θα σταματούσε τη μετανάστευση, εσωτερική και εξωτερική, τότε στην Αρτζάν δεν υπήρχε αρδευτικό δίκτυο.