Τρίτη, 18 Μαΐου 2021, 11:18:46 πμ
etpa

Σχόλια

Παρασκευή, 30 Μαϊος 2008 15:23

Θα βοηθήσει τον Παπαγεωργόπουλο

Συντάκτης:
Φιλοξενούμενος του καλού συναδέλφου Γιάννη Παπαγεωργόπουλου στο «προφίλ της ημέρας» του ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ήρθε στο Κιλκίς την Τρίτη ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Απάντησε σε πολλά ερωτήματα, ωστόσο είδηση δεν βγήκε.
 Ιδού, ένα απάνθισμα όσων είπε:
Παρασκευή, 30 Μαϊος 2008 15:22

Γραπτή και βλέπουμε

Συντάκτης:
Την κατάργηση της διάβασης - διασταύρωσης του δρόμου με τη σιδηροδρομική γραμμή έξω από το Σταυροχώρι, στο ύψος του εργοταξίου, ζήτησε ο ΟΣΕ και επί του θέματος ζήτησε εξηγήσεις εκθέτοντας τα προβλήματα πρόσβασης των κατοίκων στα χωράφια τους, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Σταυροχωρίου κ. Αρβανιτίδης
Παρασκευή, 30 Μαϊος 2008 15:22

Χαλαρά στο Πολύκαστρο

Συντάκτης:
Από τις πιο… χαλαρές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πολυκάστρου ήταν αυτή η προχθεσινή.
Στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση δεν τέθηκε τίποτα σοβαρό, απουσίαζε και ο επικεφαλής της μειοψηφίας, Δ. Κουλίνας, κι όλα κύλησαν ομαλά.
Μέρα παρά μέρα συμβαίνει κάποιο ατύχημα στη συμβολή των δρόμων Βενιζέλου και Αγ. Γεωργίου, τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φαχουρίδης και πρότεινε να λειτουργήσει ένα φανάρι στην επικίνδυνη αυτή διασταύρωση.
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2008 13:59

Η αιτία της καθυστέρησης

Συντάκτης:
Στην Καρδίτσα, πόλη και νομό περίπου σαν το δικό μας, ξεκίνησαν με εμάς και ήδη πέτυχαν το τέταρτο τμήμα ΤΕΙ. Εμείς βρισκόμαστε στο ένα. Να εντείνουμε τους ρυθμούς μας, πρότεινε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ηλιάδης στην συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου Κιλκίς.
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2008 13:59

Εμπιστοσύνη στους νέους

Συντάκτης:
Από την πρωτοβουλία που πήρε η Περιβαλλοντική Ομάδα του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, με συντονιστή τον καθηγητή Θεόφιλο Γουλτίδη, για τον καθαρισμό του λόφου του Αη Γιώργη, και στην οποία συμμετείχαμε ως εφημερίδες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά τους, βγαίνουν κάποια απλά συμπεράσματα.
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2008 13:41

Και στην ΤΕΔΚ

Συντάκτης:
Το όλο θέμα όμως θα έχει και συνέχεια διότι συνιστά και εσωκομματικό πρόβλημα για τη Ν.Δ. Και αποτελεί πρόβλημα είτε το παραδέχεται είτε όχι ο σύλλογος των δικαστικών υπαλλήλων.  
Η κίνηση να τεθεί προς συζήτηση στη ΝΟΔΕ αυτό ακριβώς αποδεικνύει, ενώ η ρελάνς δεν αργεί. Πληροφορίες θέλουν το όλο θέμα να συζητείται στο δ.σ. της ΤΕΔΚ.
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2008 13:41

Περί δικαστικού

Συντάκτης:
Αύριο Τετάρτη 28 Μαίου απέχουν από την εργασία τους οι δικαστικοί υπάλληλοι με αίτημα την κατασκευή του δικαστικού μεγάρου στις δίδυμες καπναποθήκες. Συμπαριστάμενοι απεργούν και οι δικηγόροι. Οι δικαστικοί υπάλληλοι πιέζουν την κυβέρνηση να υλοποιήσει τη δέσμευσή της - η παραχώρηση των δίδυμων έχει κατοχυρωθεί και με συμβολαιογραφική πράξη- για κατασκευή στις δίδυμες, ως μόνης εφικτής λύσης.
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2008 13:41

Μην ξεχάσετε σήμερα

Συντάκτης:
Σήμερα από το ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το «προφίλ της ημέρας» στις 10.30 το πρωί ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος θα μιλήσει με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης και πάντων των νομών Παν. Ψωμιάδη Μην χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε τον Ψωμιάδη διότι, πέραν των άλλων, θα αποκτήσετε και μια γεύση για τον επόμενο υπερνομάρχη σας, αν προχωρήσει ο Καποδίστριας 2.
Κυριακή, 25 Μαϊος 2008 07:42

Και το Κιλκίς στο Κτηματολόγιο

Συντάκτης:
Ανακοινώθηκαν οι περιοχές της χώρας όπου θα εφαρμοστεί το κτηματολόγιο και μεταξύ αυτών και ο δήμος Κιλκίς. Ετοιμαστείτε από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩΔΕ, να δηλώσετε τα ακίνητά σας. Και βεβαίως να …τσοντάρετε αναλόγως.