Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, 10:58:36 πμ

Σχόλια

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2008 13:20

Αειθαλής Σοφιανίδης

Συντάκτης:
Ποιος πρωταγωνίστησε στη συγκέντρωση των αιγοπροβατοτρόφων; Ο παλαίμαχος, αλλά πάντα αειθαλής Γιώργος Σοφιανίδης.
Τη μισή της μισής φλόγας του να είχαν ένας στους πέντε κτηνοτρόφους κι όλα θα ήταν διαφορετικά στον τομέα της κτηνοτροφίας. Αλλά βλέπετε ο καλός Θεός - άντε κι καλός …Λένιν- δεν τα μοίρασε όλα ακριβοδίκαια.

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2008 13:19

Ζωηρός λόγος

Συντάκτης:
Η Σοφία Καλαντίδου, η βουλευτίνα του Κ.Κ.Ε, από τα Αμάραντα καταγόμενη, κέρδισε τις εντυπώσεις με το μεστό και αγωνιστικό χαιρετισμό της στη σύναξη των κτηνοτρόφων. Μικρόσωμη, πέρασε απαρατήρητη μέχρι που σηκώθηκε να χαιρετίσει. Και κόντεψε να βάλει «φωτιά» στην αίθουσα με την αγωνιστικότητα και τον παλμό που απέπνεε ο λόγος της..
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008 03:58

Ενθουσιασμένος ο Σάββας από την αγάπη του κόσμου

Συντάκτης:
Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και οι θερμές εκδηλώσεις του, μέσα μάλιστα σ’ ένα νοσηρό πολιτικό κλίμα, ενθουσίασαν το βουλευτή Κιλκίς, στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του.
Όπως μας έλεγε, λίγη ώρα μετά την εκδήλωση, η αγάπη του κόσμου του Κιλκίς είναι αυτή που τον κράτησε όρθιο στην 20χρονη πολιτική του διαδρομή και ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές της κυβερνητικής του θητείας.
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008 03:56

Πολιτικός πλουραλισμός

Συντάκτης:
Την 20χρονη πολιτική διαδρομή του Σάββα, τίμησαν σχεδόν όλοι οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες του νομού. Από τους δημάρχους ο μόνος που έλειψε ήταν ο της Πικρολίμνης Δ. Σισμανίδης, ενώ ήταν εκεί όλοι οι «πράσινοι».
Γι’ αυτόν τον πολιτικό πλουραλισμό του ακροατηρίου του, ο βουλευτής έκανε ιδιαίτερη αναφορά, λέγοντας πως «αναζήτησα και αναζητώ τη συνεργασία με τους τοπικούς άρχοντες, χωρίς να ενδιαφέρομαι για την κομματική ταυτότητά τους…».
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008 03:56

Μήνυμα προς τα έσω

Συντάκτης:
Για πολιτικό «κανιβαλισμό» έκανε λόγο ο Σάββας, όσον αφορά τις επιθέσεις εναντίον του, «που δυστυχώς αναπαράγονται σε τοπικό επίπεδο, ευτυχώς από ελάχιστους». Και προειδοποίησε πως «την επόμενη φορά ούτε θα τους συγχωρήσω, ούτε θα τους λυπηθώ…».
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008 03:55

Μήνυμα προς τα έξω

Συντάκτης:
Ο πρώην υπουργός έστειλε και μήνυμα προς τα έξω, λέγοντας πως πρέπει να προστατευθεί το πολιτικό σύστημα από αυτούς που επιδιώκουν τον πολυτεμαχισμό του. Ζήτησε να στηριχθεί η κυβέρνηση, αλλά παράλληλα να επιταχυνθεί και το έργο της και ξεκαθάρισε πως η Ν.Δ ήταν και θα παραμείνει μεγάλη, πως έχει νωπή τη λαϊκή εντολή για να κυβερνήσει και ότι έχει αρχηγό, τον Κώστα Καραμανλή.
Για ποιους βαρά η καμπάνα
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2008 06:29

Περίεργη καθυστέρηση

Συντάκτης:
Από τον Ιούλιο του 2007 ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας με έγγραφό του προς το Δήμο Αξιούπολης ζήτησε να απαντήσει ( ο δήμος)  στο ΥΠΕΧΩΔΕ και να στείλει εκεί τα στοιχεία που ζήτησε το υπουργείο προκειμένου να εγκριθεί το τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο που απαιτείται πρις τη δημοπράτηση των εργατικών κατοικιών στην Αξιούπολη.
Μάλιστα ο Οργανισμός επανέρχεται τον Νοέμβριο και επισημαίνει την εκκρεμότητα, χωρίς όμως ούτε να λάβει απάντηση, ούτε και ο Δήμος Αξιούολης να στείλει τα ιδιοκτησιακά στοιχεία της περιοχής ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος του έργου.
* * *
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2008 11:36

Δε μάσησε τα λόγια του ο Κιλτίδης

Συντάκτης:
Θυμάστε τη μεγάλη μελέτη που ανέθεσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη σωτηρία της λίμνης, με 450.000 ευρώ και που τα αποτελέσματά της περιμέναμε, μήπως και ξεκινήσουν κάποια έργα;
Την έστειλε πίσω στους μελετητές ο υφυπουργός Κ. Κιλτίδης, ως απαράδεκτη, όπως αποκάλυψε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δοϊράνης, την οποία παρακολούθησε.
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2008 11:35

Τερζενίδης:Μην περιμένετε

Συντάκτης:
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Τερζενίδης ζήτησε από τον υφυπουργό να μην περιμένει τη μελέτη και να γίνει άμεσα η συνεννόηση με το δήμο Κερκίνης, για τη διευθέτηση των νερών του ρέματος Αγίας
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2008 11:33

Του έχουν αδυναμία

Συντάκτης:
Αυτήν την φορά το δείπνο έγινε με την «κατανόηση» του γραμματέα του κόμματος Λ. Ζαγορίτη. Βουλευτές της Ν.Δ, κυρίως νέοι που επιθυμούν «αξιοποίηση» όπως λένε στη διπλωματική γλώσσα τους …βιαστικούς, συνέφαγαν και συζήτησαν στην Αθήνα πάντα όσα για όσα διαδραματίζονται στο Κλεινόν Άστυ.