Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 3:11:43 μμ
etpa

Σχόλια

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 08:39

Ισχύει και για την ίδια

Συντάκτης: Eidisis.gr
Η πρώτη κουβέντα είναι συνήθως και η ακριβέστερη.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη δήλωση της κ. Άννας Διαμαντοπούλου ήταν περίπου πως το κάθε στέλεχος πρέπει να έχει επίγωνση των ορίων του και να διακρίνεται για την αυτογνωσία του.
Και φυσικά ισχύει για καθέναν και καθεμιά στο ΠΑΣΟΚ.
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 08:39

Ο δρόμος προς τα Μνημεία της Δοϊράνης

Συντάκτης: Eidisis.gr
Τη Μάχη της Δοϊράνης τίμησαν την περασμένη Κυριακή ο δήμος Δοϊράνης και η Μεραρχία Σερρών, στα Ελληνικά Πολεμικά Κοιμητήρια Δοϊράνης, τα οποία ευτυχώς αναμόρφωσε η Μεραρχία.
Τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο αντιδήμαρχος Δοϊράνης Γ. Δήμπαλας, ο οποίος έκλεισε εύστοχα, προβάλλοντας το αίτημα προς τον παριστάμενο αντινομάρχη Ν. Ορφανίδη, για την ασφαλτόστρωση του δρόμου από τη Δοϊράνη μέχρι τα Μνημεία.
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 08:38

Νέα επιτυχία στον αγώνα κατά των ναρκωτικών

Συντάκτης: Eidisis.gr
Από επιτυχία σε επιτυχία οδηγούνται οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, που μέσα στο καλοκαίρι έχουν κατασχέσει μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και χασίς κι έχουν συλλάβει πολλούς διακινητές ναρκωτικών και καλλιεργητών φυτείας χασίς.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 04:39

Επιτυχίες της ΤΕΧΝΗΣ

Συντάκτης: Eidisis.gr
Με μια μεγάλη έκθεση ζωγραφικής του κιλκισιώτη δημιουργού Κώστα Λαχά θα συμμετέχει η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς στα επόμενα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Κιλκίς, τιμώντας τον ζωγράφο με την πανελλαδική και διεθνή εμβέλεια.
Το διάστημα αυτό ο Κ. Λαχάς έχει αποστείλει όλα τα του έργα στη Γερμανία για μια μεγάλη έκθεση στο Βερολίνο, στην καλύτερη στιγμή της δημιουργικής του πορείας.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 04:39

Αιχμές Γ. Κίτη

Συντάκτης: Eidisis.gr
Με σαφείς αιχμές κινείται το ευχαριστήριο μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Κίτη, αιχμές που σαφώς στρέφονται στο εσωτερικό του κόμματος.
«Μας αξίζουν συγχαρητήρια που καταφέραμε να μείνουμε μαζί μέχρι την κάλπη σε  αυτόν τον εξαιρετικά σκληρό αγώνα, απέναντι στους οργανωμένους μηχανισμούς της συντήρησης…
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 08:05

Περί βιασύνης και άλλων τινών…

Συντάκτης: Eidisis.gr
Βιάστηκε, λένε οι επικριτές του Βενιζέλου, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Και τον κατηγορούν πως περίμενε να χάσει το ΠΑΣΟΚ για να διεκδικήσει την προεδρία.
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 08:03

Καθεστώς αγρανάπαυσης

Συντάκτης: Eidisis.gr
Όπως γίνεται αντιληπτό την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ελέγχουν οι υγιείς δυνάμεις της Νέας δημοκρατίες του Κιλκίς.
Οι νοσούσες προφανώς τελούν υπό καθεστώς αγρανάπαυσης.

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 08:02

Κουράγιο συναγωνιστές

Συντάκτης: Eidisis.gr
Ο ορισμός του δράματος. Να είσαι φίλος του Σάββα Τσιτουρίδη, και να ζεις την ημέρα όπου ορκίζεται υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο Κώστας Κιλτίδης.
Και πώς να την αντέξεις τόση …χαρά;
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 07:01

Έχει ελαφρυντικά

Συντάκτης: Eidisis.gr
Δεν χάνει ευκαιρία η Αλέκα Παπαρήγα να τα ρίχνει στον ΣΥΝ, αλλά και ορισμένοι σύντροφοι του ΣΥΝ δεν πάνε παραπίσω.
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 06:59

Μην διασταυρωθεί

Συντάκτης: Eidisis.gr
«Το Κ.Κ.Ε είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα της « από εδώ πλευράς» το οποίο υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού, αλλά «με τον χειρότερο τρόπο» καθώς δεν ευνοεί και αντίθετα τορπιλίζει την ενότητα του Αριστερού Κινήματος, όπως έπραξε στον εργατοσυνδικαλιστικό χώρο με το «παραμάγαζό του» το ΠΑΜΕ. Νομίζει και συμπεριφέρεται σαν να έχει πάρει της αντιπροσωπεία της Αριστεράς στον κόσμο.»