Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, 12:01:11 μμ
etpa

Σχόλια

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 04:39

Επιτυχίες της ΤΕΧΝΗΣ

Συντάκτης:
Με μια μεγάλη έκθεση ζωγραφικής του κιλκισιώτη δημιουργού Κώστα Λαχά θα συμμετέχει η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς στα επόμενα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Κιλκίς, τιμώντας τον ζωγράφο με την πανελλαδική και διεθνή εμβέλεια.
Το διάστημα αυτό ο Κ. Λαχάς έχει αποστείλει όλα τα του έργα στη Γερμανία για μια μεγάλη έκθεση στο Βερολίνο, στην καλύτερη στιγμή της δημιουργικής του πορείας.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 04:39

Αιχμές Γ. Κίτη

Συντάκτης:
Με σαφείς αιχμές κινείται το ευχαριστήριο μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Κίτη, αιχμές που σαφώς στρέφονται στο εσωτερικό του κόμματος.
«Μας αξίζουν συγχαρητήρια που καταφέραμε να μείνουμε μαζί μέχρι την κάλπη σε  αυτόν τον εξαιρετικά σκληρό αγώνα, απέναντι στους οργανωμένους μηχανισμούς της συντήρησης…
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 08:05

Περί βιασύνης και άλλων τινών…

Συντάκτης:
Βιάστηκε, λένε οι επικριτές του Βενιζέλου, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Και τον κατηγορούν πως περίμενε να χάσει το ΠΑΣΟΚ για να διεκδικήσει την προεδρία.
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 08:03

Καθεστώς αγρανάπαυσης

Συντάκτης:
Όπως γίνεται αντιληπτό την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ελέγχουν οι υγιείς δυνάμεις της Νέας δημοκρατίες του Κιλκίς.
Οι νοσούσες προφανώς τελούν υπό καθεστώς αγρανάπαυσης.

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 08:02

Κουράγιο συναγωνιστές

Συντάκτης:
Ο ορισμός του δράματος. Να είσαι φίλος του Σάββα Τσιτουρίδη, και να ζεις την ημέρα όπου ορκίζεται υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο Κώστας Κιλτίδης.
Και πώς να την αντέξεις τόση …χαρά;
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 07:01

Έχει ελαφρυντικά

Συντάκτης:
Δεν χάνει ευκαιρία η Αλέκα Παπαρήγα να τα ρίχνει στον ΣΥΝ, αλλά και ορισμένοι σύντροφοι του ΣΥΝ δεν πάνε παραπίσω.
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 06:59

Μην διασταυρωθεί

Συντάκτης:
«Το Κ.Κ.Ε είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα της « από εδώ πλευράς» το οποίο υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού, αλλά «με τον χειρότερο τρόπο» καθώς δεν ευνοεί και αντίθετα τορπιλίζει την ενότητα του Αριστερού Κινήματος, όπως έπραξε στον εργατοσυνδικαλιστικό χώρο με το «παραμάγαζό του» το ΠΑΜΕ. Νομίζει και συμπεριφέρεται σαν να έχει πάρει της αντιπροσωπεία της Αριστεράς στον κόσμο.»
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2007 08:41

Εξυπνακισμοί

Συντάκτης:
Κάποτε ένας ανερμάτιστος «δημοσιογράφος» στο κανάλι του Κυριακού χαρακτήρισε το ν. Κιλκίς ως Κιλκιστάν. Ναι, έτσι έγραφε στο τρέιλερ που προανήγγειλε την παρουσίαση ενός θέματος από το Κιλκίς σε εκπομπή της πρωινής ζώνης.
Το τραγικό και δηλωτικό της αγραμματοσύνης του ήταν πως όταν διαμαρτυρήθηκε ο τότε Νομάρχης Γιάννης Εμμανουηλίδης,  ο εν λόγω ανελλήνιστος γραφιάς απάντησε πως «έτσι νό μιζε πως ονομαζόταν ο νομός».
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2007 08:40

Φτυστός ο Πινέλης

Συντάκτης:
Εκείνος που επίσης ξάφνιασε στην συγκέντρωση του Γ. Φλωρίδη ήταν ο Σάββας Τσολάκης. Φοβερή φωνή. Με πάθος ατελείωτο.