Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021, 7:50:43 μμ
etpa

Σχόλια

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 08:02

Κουράγιο συναγωνιστές

Συντάκτης:
Ο ορισμός του δράματος. Να είσαι φίλος του Σάββα Τσιτουρίδη, και να ζεις την ημέρα όπου ορκίζεται υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο Κώστας Κιλτίδης.
Και πώς να την αντέξεις τόση …χαρά;
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 07:01

Έχει ελαφρυντικά

Συντάκτης:
Δεν χάνει ευκαιρία η Αλέκα Παπαρήγα να τα ρίχνει στον ΣΥΝ, αλλά και ορισμένοι σύντροφοι του ΣΥΝ δεν πάνε παραπίσω.
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007 06:59

Μην διασταυρωθεί

Συντάκτης:
«Το Κ.Κ.Ε είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα της « από εδώ πλευράς» το οποίο υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού, αλλά «με τον χειρότερο τρόπο» καθώς δεν ευνοεί και αντίθετα τορπιλίζει την ενότητα του Αριστερού Κινήματος, όπως έπραξε στον εργατοσυνδικαλιστικό χώρο με το «παραμάγαζό του» το ΠΑΜΕ. Νομίζει και συμπεριφέρεται σαν να έχει πάρει της αντιπροσωπεία της Αριστεράς στον κόσμο.»
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2007 08:41

Εξυπνακισμοί

Συντάκτης:
Κάποτε ένας ανερμάτιστος «δημοσιογράφος» στο κανάλι του Κυριακού χαρακτήρισε το ν. Κιλκίς ως Κιλκιστάν. Ναι, έτσι έγραφε στο τρέιλερ που προανήγγειλε την παρουσίαση ενός θέματος από το Κιλκίς σε εκπομπή της πρωινής ζώνης.
Το τραγικό και δηλωτικό της αγραμματοσύνης του ήταν πως όταν διαμαρτυρήθηκε ο τότε Νομάρχης Γιάννης Εμμανουηλίδης,  ο εν λόγω ανελλήνιστος γραφιάς απάντησε πως «έτσι νό μιζε πως ονομαζόταν ο νομός».
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2007 08:40

Φτυστός ο Πινέλης

Συντάκτης:
Εκείνος που επίσης ξάφνιασε στην συγκέντρωση του Γ. Φλωρίδη ήταν ο Σάββας Τσολάκης. Φοβερή φωνή. Με πάθος ατελείωτο.
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2007 08:38

Ξάφνιασμα

Συντάκτης:
Ήταν ένα ξάφνιασμα για όσους γνωρίζουν τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ η συστράτευση του τέως γενικού γραμματέα Νέας Γενιάς, του Μεταλλικιώτη Πάνου Τσιλιγκαρίδη στο πλευρό του Γιώργου Φλωρίδη.
Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2007 06:51

Παράδειγμα προς μίμηση

Συντάκτης:
Το έγραψα και παλαιότερα, το επαναλαμβάνω και τώρα.
Είναι συγκινητικός για τη Δημοκρατική Παράταξη ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο τέως βουλευτής Σταύρος Μαρινίδης, αφόταν έπαψε να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, από τις αρχές της δεκαετίας του «90.
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2007 14:21

Υπεύθυνη στάση του Κιλκισιώτη Γ. Φλωρίδη

Συντάκτης:
«Είναι συνειδητή επιλογή μου να ζήσω στο Κιλκίς» επέμεινε ο Γιώργος Φλωρίδης στην ομιλία του στους φίλους του που γέμισαν ασφυκτικά τον ΚΗΠΟ.
Και εξήγησε πως η ζωή στο Κιλκίς του επιτρέπει να γνωρίζει τα καθημερινά προβλήματα της πόλης και του νομού. Να αγωνιά μαζί με όλους τους πολίτες για το μέλλον της πόλης, το μέλλον των  παιδιών μας.
Και έφερε παράδειγμα τη στάση του στο θέμα του Δικαστικού Μεγάρου.
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2007 11:42

Η πρώτη θέση

Συντάκτης:
Ο αγώνας για την πρώτη θέση συνιστά αγώνα πολιτικής ύπαρξης. Διότι στον τριεδρικό ν. Κιλκίς το πρώτο κόμμα κατά πάσα πιθανότητα θα εκλέξει τους δυο βουλευτές. Χώρια που μπορεί να «στραβώσει» ο εκλογικός χάρτης τόσο και να μπει σφήνα κάποιο μικρό κόμμα με αξίωση έδρας.
Επομένως για είναι βέβαιος βουλευτής κάποιος πρέπει να είναι πρώτος στο συνδυασμό του.
Τώρα αντιλαμβάνεστε γιατί «πήραν φωτιά τα τόπια».