Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 7:35:37 πμ
etpa

Σχόλια

Πόσα ενεργά κρούσματα υπάρχουν άραγε σήμερα στο ν. Κιλκίς. Εκατοντάδες είναι τα επιβεβαιωμένα. Και εκατοντάδες -κατ’ ελάχιστη εκτίμηση- και οι ανέλεγκτοι. Ή μάλλον όσοι δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα και επομένως θα περάσουν τον κύκλο του κορονοϊού χωρίς να νοσήσουν, θα ιαθούν αλλά εν των μεταξύ θα σπείρουν τον ιό σε δεκάδες επίσης ανυποψίαστους πολίτες (ή τουλάχιστον σε εκείνους που δεν θα λάβουν μέτρα προστασίας).

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 21:19

Με τον ήλιο οφείλαμε να «παγώσουμε»

Συντάκτης:

Μεσημέρι Κυριακής και το μικρό καλοκαιράκι επιτρέπει μια βόλτα στο κέντρο της πόλης. Υπενθυμίζουμε πως η Κυριακή είναι η δεύτερη μέρα της καραντίνας, της απαγόρευσης κυκλοφορίας, άντε του lockdown, κι ας φρενιάσει ο Μπαμπινιώτης.

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2020 21:06

Απορία αναπάντητη

Συντάκτης:

Μερικές δεκάδες είναι οι προσληφθέντες στο δήμο Κιλκίς ως εποχικοί και είναι τόσοι που κάμποσοι απλώς …περιεργάζονται για να περάσει η ώρα.

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 11:51

Πρόσκληση επίσκεψης για καφέ...

Συντάκτης:

Είδα τις αρνητικές αντιδράσεις κάποιων στο Facebook για το άρθρο μου στο eidisis.gr, «Βαρέθηκα να πληρώνω την βλακεία των ψεκασμένων». Και βέβαια σε μια Δημοκρατία ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει και να κρίνεται.

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 22:46

Προσεχώς αναβάθμιση

Συντάκτης:

Γράφτηκε και φυσικά μένει να επιβεβαιωθεί. Ουσιαστικά υπήρξε η προαναγγελία δημιουργίας ενός υπερυπουργείου με καίριες για την επιτυχία του κυβερνητικού έργου αρμοδιότητες.

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 21:39

Τιμωρήστε τους ανεύθυνους

Συντάκτης:

Είναι αμετανόητοι ορισμένοι πολίτες σε βαθμό τόσο εξοργιστικό που λες πως «γι’ αυτούς μόνο η κινέζικη αστυνομία θα άξιζε».

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 21:34

Υπουργέ «τα μούσκεψες»

Συντάκτης:

Πρωταγωνίστησε στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τις οξείες δηλώσεις του, εν πολλοίς δικαιολογημένες.

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 19:55

Δεν έχουν... διακοπές στα σχολεία που κλείνουν

Συντάκτης:

Για τα κλειστά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σχολεία ή τμήματα σχολείων στο ν. Κιλκίς γράφουμε εδώ και ημέρες.

Με κάθε τρόπο προειδοποιήσαμε εδώ και κάμποσες ημέρες. Ο εχθρός είναι εντός των πυλών. Και δυστυχώς επαληθευτήκαμε στο ακέραιο.

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 13:40

Καλαίσθητα παγκάκια στο κέντρο του Κιλκίς

Συντάκτης:

Νέα καλαίσθητα παγκάκια, που ανανέωσαν την εικόνα του κέντρου της πόλης, τοποθετήθηκαν από την δημοτική αρχή του Κιλκίς στην κεντρική πλατεία της πόλης, στην πλατεία Ειρήνης και μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών.