Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020, 6:57:58 πμ

Σχόλια

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 22:44

Περί δημοκρατικής τάξης...

Συντάκτης:

Αυτή μάλιστα ήταν συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου. Όπου μόνο η εκτός ημερήσιας διάταξης διαδικασία κράτησε τρεις ώρες και 20 λεπτά! Και κατά την οποία τέθηκαν και συζητήθηκαν μεγαλειώδη θέματα. Όπως αν εργάζεται καλά το γραφείο τύπου του δήμου ή το μεγαλειωδέστερο: την ανάγκη παρέμβασης του δήμου στις κρίσεις της αστυνομίας και ειδικότερα στον ορισμό νέων διοικητών στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς!

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 21:38

Λεφτά υπάρχουν το έργο παραμένει... ακούνητο

Συντάκτης:

Σύσκεψη έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με τη συμμετοχή όσων τεχνικών υπηρεσιών εμπλέκονται με το θέμα της κατασκευής του Γηροκομείου Κιλκίς. Κι ο Θεός να βάλει το χέρι του διότι με τούτο το έργο (ημιτελές κτήριο Γηροκομείου συμβαίνει το ακατανόητο: Λεφτά υπάρχουν εδώ και κάμποσο καιρό, απλώς δεν ξέρουν ποιος και πως θα ολοκληρώσει το έργο.

Τρίτη 12 Ιουνίου 1984, Εφημερίδα Έθνος: Οπαδός του ΠΑΣΟΚ, από το Σταυροχώρι Κιλκίς, κατηγορείται ότι εξαπέλυσε δύο σκυλιά εναντίον ομάδας αφισοκολλητών της “Νέας Δημοκρατίας” με αποτέλεσμα να δαγκώσουν και να τραυματίσουν στο δεξί μπράτσο έναν απ' αυτούς.

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 23:09

Ψηφιακή η εποχή, αλλά είναι δυνατόν;

Συντάκτης:

Στη σύσκεψη, υπό τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, για τα νέα ΚΕΠ Plus για τη στήριξη των επιχειρηματιών, όπου ο λόγος περιστράφηκε στις νέες προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που διανοίγονται με την χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ο Σωτήρης Τσέτος, μέλος της δ.ε. του Επιμελητηρίου Κιλκίς και υπεύθυνος του ΓΕΜΗ, αποκάλυψε το απαισιόδοξο:

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 22:31

Άξιος ο Στέφανος

Συντάκτης:

Μικρός το δέμας αλλά δαιμόνιος ο Στέφανος Καμπέρης της Οmnes. Με τα σταραμάκια του να απασχολούν όλη την Ελλάδα.

Και σε πρόσφατη σύσκεψη στο Κιλκίς πρότεινε να κατοχυρώσει παραγωγικά - οικονομικά την περιοχή μας με κάποια τοπόσημα προϊόντα:

Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 23:13

Η διάθεση συνεργασίας υπάρχει

Συντάκτης:

Αυξάνεται και πληθύνεται το Κίνημα των Αδέσμευτων. Κατά το αντίστοιχο των δεκαετιών του '70 και του '80 οι αδέσμευτοι στο δημοτικό συμβούλιο οσονούπω αυξάνονται. Μην περιμένετε να προδώσουμε κινήσεις που έγιναν εδώ και καιρό. Να έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας και θα μάθετε.

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 23:07

Η προτεραιότητα για την Τροχαία του Κιλκίς

Συντάκτης:

Έγραφα νωρίτερα για τις μεταβολές στην Αστυνομία και θυμήθηκα τα πάθη των οδηγών από τη συμπεριφορά των ...οδηγών. Όπου κανένας (τρόπος του λέγειν) δεν σέβεται κανένα, παρκάρει όπου τον βολεύει, σταματά καταμεσής του δρόμου για να ανοίξει κουβέντα με τον φίλο του, κι ο ένας κάνει δύσκολη του άλλου.

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 21:59

Η... έφοδος του δημάρχου!

Συντάκτης:

Είναι γνωστό πως είμαστε πρωινοί τύποι στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Εξ άλλου, οι άνθρωποι του Τύπου δεν κοιμούνται ποτέ. Ο πρωινός καφές στα γραφεία μας στο Μεταλλικό λαμβάνει χώρα πριν τις 8 και οι περισσότεροι των παραγόντων το γνωρίζουν, γι’ αυτό και οι επισκέψεις και τα τηλέφωνα ξεκινούν πρωί πρωί.

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 21:54

Συμβουλές προς ναυτιλλόμενους

Συντάκτης:

Μέχρι το τέλος του έτους οι 60 δομές μεταναστών που φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία θα έχουν κλείσει, δεσμεύτηκε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης. Όπερ σημαίνει δυο πράγματα.
Πρώτον, στις 60 περιλαμβάνεται και η ΔΗΜΗΤΡΑ στις Μουριές. Μέχρι τέλος του έτους λοιπόν θα κλείσει.

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 23:51

Παραίτηση Βεργίδη από την Αναπτυξιακή Κιλκίς!

Συντάκτης:

Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη των εφτά μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου της Αναπτυξιακής Κιλκίς ένα είναι το ερώτημα: Ο εμπνευστής, ερευνητής και εισηγητής του τρόπου ψηφοφορίας είναι κακός μαθηματικός ή δεινός μηχανορράφος;