Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020, 4:52:54 μμ
Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 07:15

Σε Πάτρα, Πρέβεζα και Θεσπρωτία

Συντάκτης:

Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα, τόνισε σε ομιλία του σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Λούρου  του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα. «Η χώρα είναι αθωράκιστη στην ακρίβεια καθώς η κυβέρνηση της Ν.Δ. ασχολείται με την προστασία του κεφαλαίου και την υπόθαλψη των φοροφυγάδων…» είπε ο κ. Φλωρίδης που πρότεινε αντί η κυβέρνηση να δώσει χωρίς κοινωνικό έλεγχο τα 28 δις στις τράπεζες να τις δώσει για να ικανοποιήσει τις λαϊκές ανάγκες.


Και το κερασάκι στην τούρτα: Ο βουλευτής του Κιλκίς  προέβλεψε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στις προσεχείς εκλογές θα αναδειχθεί πρωθυπουργός μετά από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ.
* * *
Στην Πάτρα ο βουλευτής Κιλκίς και πολιτικός εκπρόσωπος Υγείας Γ. Φλωρίδης επισκέφθηκε τα νοσοκομεία και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι «η κυβέρνηση ξεθεμελιώνει το ΕΣΥ». Για το οποίο πάντως παραδέχτηκε πως «κι εμείς δεν το φτάσαμε εκεί που θέλαμε».
* * *
Περιοδεία στην αγορά της Παραμυθιάς του ν. Θεσπρωτίας έκανε πρόσφατα ο βουλευτής μας Γ. Φλωρίδης. Διαπίστωσε, όπως σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, πως η ακρίβεια έχει γίνει ο βραχνάς κάθε νοικοκυριού και στο διάλογο που άνοιξε με τον κόσμο εξήγησε και τις ευθύνες της κυβέρνησης και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τον έλεγχο της κατάστασης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με συντονιστή τον Τάσο! Ικανοποίηση »