Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 5:38:13 μμ
Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008 14:32

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Βετεράνων «Νίκος Αγγελίδης»

Ανήμερα της 21ης Ιουνίου, ημέρα απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και Φίλων του Κιλκισιακού οργάνωσαν τουρνουά ποδοσφαίρου για να τιμήσουν τη μνήμα του Νίκου Αγγελίδη. Ενός ανθρώπου που πρόσφερε παρά πολλά στην ιστορική ομάδα του Κιλκισιακού, την οποία αγάπησε και υπηρέτησε από πολλές θέσεις και ιδιαίτερα από τη θέση του προέδρου. Πριν την έναρξη των αγώνων του τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν οι βετεράνοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Παπαδόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στη μνήμη του Νίκου Αγγελίδη, στον υιό Θεόδωρο Αγγελίδη ενώ αναμνηστικά κύπελλα απονεμήθηκαν σε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους. Για την προσφορά του Νίκου Αγγελίδη μίλησε ο γραμματέας του Συλλόγου Βετεράνων Αν. Χονδροματίδης.

Η ζέστη που επικρατούσε το απόγευμα το Σαββάτου δεν επέτρεψε πολλούς Κιλκισιώτες να παραστούν στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς ενώ τους αγώνες μεταξύ των άλλων παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Τερζίδης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΚ Β. Χατζηαποστόλου, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Π. Τονικίδης και ο πρόεδρος του ΔΑΚ Π. Μωυσίδης.
Στον πρώτο αγώνα μεταξύ της Καλαμαριάς και του Ηρακλή, οι παίκτες του Απόλλωνα προφανώς διέθεταν περισσότερες δυνάμεις και επικράτησαν με το ευρύ 4-0 ενώ στον δεύτερο αγώνα ο Κιλκισιακός δεν χαρίστηκε στον ΠΑΟΚ, τον οποίο κέρδισε με 3-0.
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Περγαμηνέλης, Μπαλτούνας, Σημαιοφορίδης, Τραϊανόπουλος, Φυντανίδης, Μπάκας, Φράγγος, Κάκογλου, Βλαχούδης, Τσέκος, Τομπουλίδης, Κωνσταντινίδης, Χατζηπατσέλης.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Βλαχογιάννης, Καραλής, Παγγούσης, Κατσικάς, Χριστόδουλος, Ζήφκας, Χασεκίδης, Καραϊσκος, Τσιρίκας, Τομπουλίδης, Ντινόπουλος, Καλαμπούκας, Τσαλουχίδης.
ΠΑΟΚ: Μασιάρης, Γούναρης, Αποστολίδης Θ., Καλιφούλης, Παπαχρηστούδης, Λαγονίδης, Κλείτσης, Καπατανόπουλος, Αράπογλου, Σ. Μπορμπόκης, Κουκίδης, Στυψιάνος, Καπουσούζης, Σπανδονίδης, Μπέλλης, Ζούλης, Καλεμκερίδης.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μύθημης, Κατσαμάκης, Μπούρας, Ζαφειρόπουλος, Ιωαννίδης, Καλπάκης, Συμεωνίδης, Τίκας, Ιωσηφίδης, Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Θ., Κεσίδης Π., Κεσίδης Ιω., Πάταρας, Αποστολίδης Χ., Λαζαρίδης, Χονδροματίδης, Νικολαίδης, Γεωργιάδης, Βέργος.