Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 8:42:49 μμ
Κυριακή, 24 Μαϊος 2009 14:37

Αγώνας Βετεράνων Πολυκάστρου-Δοϊράνης

Ένας όμορφος αγώνας διεξήχθη μεταξύ των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πολυκάστρου και της Δοϊράνης, σε ανάμνηση του τελικού κυπέλου της ΕΠΣ Κιλκίς, που διεξήχθη 20 χρόνια πριν, την άνοιξη του 1989 και είχε λήξει τότε υπέρ του Πολυκάστρου, με σκορ 3-0. Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές ξανασυναντήθηκαν στο Στάδιο του Πολυκάστρου, σ’ έναν συμβολικό αγώνα, υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυκάστρου, λίγο πιο μεγάλοι, αλλά με το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπούν.


Πριν από τον αγώνα, οι δήμαρχοι Πολυκάστρου και Δοϊράνης, Δημήτρης Σμυδάκης και Γιώργος Καλπακίδης, απέδωσαν σε όλους τους αθλητές αναμνηστικά μετάλλια – έπαθλα.
Στο αγωνιστικό μέρος, στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι αθλητές του τελικού κυπέλου και το αποτέλεσμα ήταν 1-0 υπέρ του Πολυκάστρου.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι βετεράνοι του δήμου Δοϊράνης και η αναμέτρηση αυτή έληξε 2-2.
Ο μεγάλος νικητής του αγώνα ήταν το ποδόσφαιρο και τα συναισθήματα φιλίας ανάμεσα στους αθλητές του χθες και του σήμερα.
Μετά τον αγώνα οι αθλητές παρακολούθησαν τη διάλεξη που οργάνωσε ο Δήμος Πολυκάστρου για την Ημέρα της Ευρώπης, με ομιλητή τον οικονομολόγο Μιχάλη Αρκούδα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση που παραχώρησε στους αθλητές ο κ. Σμυδάκης.