Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 7:50:17 μμ
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009 06:45

Από τη γυναίκα προέρχονται και τα καλύτερα...

Το τμήμα Γυναικών ΝΟΔΕ Ν. Κιλκίς διοργάνωσε μια ζεστή βραδιά, με τσίπουρο και κρασί, σε μια προσπάθεια σύσφιξης των διαπροσωπικών σχέσεων, όχι μόνο του γυναικείου αλλά και του ανδρικού πληθυσμού της περιοχής. Στη συγκέντρωση, επίσημη προσκεκλημένη ήταν η Βουλευτής Επικρατείας και Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, την οποία προσφώνησε η υπεύθυνη Γυναικών της ΝΟΔΕ κ. Ντίνα Συμεωνίδου – Τσιβρεμετζή.
Η κ. Συμεωνίδου ξεκίνησε την παρουσίασή της με τη φράση "Και δια γυναικός πηγάζει τα κρείττω" και επεσήμανε τις πολιτικές θέσεις, που αφορούν τις γυναίκες, και θεσμοθετήθηκαν κατά το 2008.
Στη συνέχεια, η κ. Πατριανάκου πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στην ατζέντα της κυβέρνησης για τα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην οικονομική κρίση, τονίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και την υποχρέωση της κυβέρνησης να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, με κύριο στόχο τη διασφάλιση όσο το δυνατόν περισσότερων θέσεων εργασίας.
Η εκδήλωση ήταν επιτυχής, αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, ενώ παρέστησαν, τιμώντας με την παρουσία τους, ο π. Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης, ο Νομάρχης κ. Βαγγέλης Μπαλάσκας, ο Πολιτευτής κ. Δημήτρης Μακρής, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Μάκης Πετζερετζής, ο Αντινομάρχης κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ  κ. Ξενοφών Στεργιάδης, η Δήμαρχος κα. Σόνια Συμεωνίδου, ο τ. Δήμαρχος κ. Γιώργος Γαβριηλίδης, ο Πρόεδρος της ΑΝΚΙ κ. Παύλος Πασσαλίδης και πολλοί νομαρχιακοί σύμβουλοι. Θερμό χαιρετισμό έστειλε επίσης ο Υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης.