Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 1:05:48 πμ
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 11:55

Αστέριος Τάτσης: Συνεργασίες με τους φορείς. Σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κιλκίς με το συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα Αστέριος Τάτσης συνέχισε το πρόγραμμα επισκέψεων και συνεργασιών του στην ευρύτερη περιοχή της Παιονίας και γενικότερο του νομού.

 

Έτσι ύστερα από την επίσκεψή του στον Μητροπολίτη Γουμένισσας κ. Δημήτριο και τις συνεργασίες του με τον διοικητή του Αστυν. Τμήματος  Αντώνιο Λαικόπουλο, τον διοικητή της Πυροσβεστικής Γουμένισσας Ελευθέριο Μελίδη  και το διοικητή του Νοσοκομείου Ηλία Ζάχαρη  ο κ. Τάτσης την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε και επιθεώρησε μαζί με τον εκεί διοικητή Τάσο Ζαχαρίου το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Νέας Καβάλας.

Ο κ. Τάτσης ενημερώθηκε από τον κ. Ζαχαρίου για το εκεί επιτελούμενο έργο με έμφαση στις συνθήκες εκπαίδευσης των προσφυγόπουλων και στα ζητήματα ασφαλούς διαβίωσης .

Τέλος ο κ. Τάτσης επισκέφθηκε και συνεργάστηκε σε απολύτως θετικό κλίμα με τον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη.

Ο κ. Τάτσης από την τρέχουσα εβδομάδα θα πυκνώσει τις επισκέψεις του σε πόλεις και χωριά του νομού για να επιβεβαιώσει την σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες του νομού ενόψει και των εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου.