Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 8:47:32 μμ
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009 13:46

Βρήκε τα χρήματα για το κολυμβητήριο

Επίσκεψη εργασίας και …εξαγνισμού για το νεανικό του ως υφυπουργού αμάρτημα πραγματοποιεί αύριο στο Κιλκίς ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας ο κ. Ιωαννίδης έρχεται για να ανακοινώσει ότι βρέθηκε πίστωση για την επανεκκίνηση των εργασιών κατασκευής του κλειστού κολυμβητηρίου Κιλκίς, που εδώ και μια πενταετία παραμένει αδρανές γιαπί.
Με την εξαγγελία αυτή ο κ. Ιωαννίδης που θα προεδρεύσει σε σύσκεψη που οργανώνει στη Νομαρχία ο Νομάρχης Ευάγγελος Μπαλάσκας με τη συμμετοχή των δημάρχων και των βουλευτών του νομού, επιχειρεί να εξαγνιστεί στη συνείδηση των πολιτών του νομού, στους οποίους επιφύλαξε δυσάρεστη έκπληξη πριν δυο χρόνια ανακοίνωσε ότι κλειστό κολυμβητήριο δεν θα αποκτήσει το Κιλκίς καθώς αρνήθηκε να συνεχίσει και ολοκληρώσει το έργο.
Μάλιστα για την συμπεριφορά εκείνη οι φορείς του νομού αντέδρασαν και αν η αντίδραση δεν έφτασε σε ακραία όρια οφείλεται σε δυο παράγοντες.
Α. Ούτως ή άλλως οι εκπρόσωποι και αντιπρόσωποι των πολιτών του νομού δεν φημίζονται για τις ταχείες και αποτελεσματικές αντιδράσεις τους.
Β. Ο κ. Ιωαννίδης ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στους πολίτες του νομού.
Ευνόητο είναι πως στη σύσκεψη, ώρα 19.30 π.μ. στο γραφείο του Νομάρχη,  θα τεθούν κυρίως από τον Νομάρχη Ευάγ. Μπαλάσκα και τους δημάρχους αιτήματα αθλητικής υποδομής στο νομό.