Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 1:59:59 μμ
Πέμπτη, 17 Απριλίου 2008 05:56

Έλαμψαν τα νέα “Αστέρια” του ΓΑΣ Κιλκίς

 Διεξάχθηκαν στις 9 και 11 Απριλίου 2008 εξετάσεις για την κατάκτηση ζωνών στον Αθλητικό Σύλλογο πολεμικών τεχνών ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΥΟΚUSHIN KARATE υπό τον προπονητή του συλλόγου και της εθνικής ομάδας Μελικιάδη Οτάριο.Συμμετείχαν τρία τμήματα αθλητών και αθλητριών.Οι εξετάσεις διεξάχθηκαν με επιτυχία λόγω των πολυήμερων προετοιμασιών με σκληρές προπονήσεις.

Στις 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις με τη συμμετοχή παίδων και κορασίδων από 5 μέχρι 12 ετών δείχνοντας μεγάλο ζήλο και θέληση, κατακτώντας ζώνεςαπό την άσπρη έως την καφέ. Ευχαριστημένοι παρακολουθούσαν οι γονείς των αθλητών και αθλητριών και συγχάρηκαν την επιτυχή προσπάθεια του προπονητή για την καλή προετοιμασία των παιδιών και για την διαγωγή τους.
Στις 11 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις αθλητών και αθλητριών από 12 ετών και άνω.Η απόδοση των αθλητών και αθλητριών ήταν εξαιρετική κατακτώντας ζώνες από άσπρη μέχρι μισή μαύρη.Οι εξετάσεις περιλάμβαναν σκληρούς αγώνες, ο αριθμός των οποίων αυξανόταν με την κατάκτηση μεγαλύτερης ζώνης, φτάνοντας και τους 10 αγώνες για τον ένα αθλητή (καφέ ζώνη).
Στο τέλος των εξετάσεων, ο προπονητής Μελικιάδης Οτάριος, ευχαρίστησε και συγχάρηκε τους αθλητές και αθλήτριες του για την καλή απόδοση τους.
Στις 20 Απριλίου θα διεξαχθούν εξετάσεις για την κατάκτηση ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ με την συμμετοχή έξι αθλητών  Γαυράς Μιλτιάδης, Νικολαίδης Γεώργιος, Εγκοριάν Ηλίας, Ποζίδης Αθανάσιος, Μιχαηλίδου Εμίνα, Μποζίδης Αναστάσιος.Τους αθλητές θα επιβλέψει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε κ. Κοσμίδης  Γεώργιος με τον προπονητή Μελικιάδη  Οτάριο.
Το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Kyokushin Karate θα πραγματοποιηθεί στο Plovdiv της Βουλγαρίας στις 23 -24 Μαίου 2008.Θα συμμετάσχουν τέσσερις αθλητές του συλλόγου μας¨ Αθανάσιος Γεώργιος, Μελικιάδης Αριστοτέλης, Βαρδικίδης Ιωάννης και Πούλου Χρυσάνθη.