Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:59:34 μμ
Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008 07:01

Ελπίζει για μια ξεχωριστή παρουσία και στην ευαισθησία του Νομάρχη

Με τις νέες μεταγραφές και τη σοβαρότητα που οργανώνεται η παρουσία της ομάδας των Κρουσίων του Αγ. Αντωνίου στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανοίγονται ορίζοντες επιτυχιών με στόχο την διάκριση στις τρεις πρώτες θέσεις της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς.
Τόσο ο πρόεδρος Ανέστης Σεφερίδης όσο και ο προπονητής Παύλος Πράσινος –γυμναστής στο επάγγελμα-  με τους άξιους ποδοσφαιριστές αλλά και οι φίλαθλοι του χωριού πιστεύουν για υψηλότερα σκαλοπάτια αφού όλη  η ομάδα είναι  αποφασισμένη να αγωνισθεί για τον Άγιο Αντώνιο.


Πέρα από τον καλοπροαίρετο ενθουσιασμό ο σύλλογος έχει πολλά προβλήματα τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια και τις τουαλέτες. Τα παιδιά αγωνίζονται σε ένα γήπεδο που η περίφραξή του  -σε πολλά σημεία- είναι κατεστραμένη και το έδαφος ανώμαλο σε πολλά σημεία. Η κατάσταση στα αποδυτήρια, τουαλέτες είναι άθλια χωρίς τους απαραίτητους χώρους, οι τουαλέτες δεν λειτουργούν αφού δεν υπάρχουν υδραυλικές εγκαταστάσεις και όλο το υλικό τουαλετών.
Ίσως η Νομαρχία θα μπορούσε να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ελλείψεων έτσι ώστε οι ομάδες να μπορούν να αγωνίζονται σε γήπεδο ασφαλές και με ανθρώπινες εγκαταστάσεις.
Πιστεύουμε ότι ο άξιος Νομάρχης μας μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, επειδή έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για την αθλητική οργάνωση της περιφέρειας.
Ο χώρος των τουαλετών είναι κατεστραμένος  και οι ποδοσφαιριστές αναγκάζονται να πηγαίνουν στα χωράφια για τις ανάγκες τους.
Εμείς πιστεύουμε στην βοήθεια του Νομάρχη μας τον οποίο και παρακαλούμε να βοηθήσει τον σύλλογό μας στον Άγιο Αντώνιο.

Ποδοσφαιρικός σύλλογος "Κρούσια"