Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 5:28:36 μμ
Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2008 14:01

Ενεργή συμμετοχή πολιτών στα κόμματα

«Η ενεργή συμμετοχή στα κόμματα δίνει ουσιαστικό περιεχόμενο στο πολιτικό μας σύστημα και εμβαθύνει τους δεσμούς της δημοκρατίας και του πολιτεύματός μας.
 Η αποχή δηλώνει σοβαρή αδυναμία πολιτικής έκφρασης και θέσης. Όταν απέχουμε είναι δεδομένο ότι κάποιοι άλλοι θα υπάρχουν κατά τη Συνταγματική επιταγή για να λειτουργεί το πολίτευμα. Οι ενεργοί πολίτες όμως, αυτοί που πίστεψαν σε όποια ιδεολογία πίστεψαν, πρέπει να ενταχθούν στα ελληνικά κόμματα και από τις επάλξεις τους να προσφέρουν ότι ο καθένας νομίζει περισσότερο».
Τα παραπάνω τόνισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης, εγκαινιάζοντας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής τη λειτουργία των γραφείων της Δημοτικής Οργάνωσης ΝΔ Δήμου Νέσσωνος, στο Συκούριο
ν. Λάρισας.
Ο κ. Κιλτίδης υπογράμμισε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη του διαλόγου ως οξυγόνου για την πολιτική υγεία των κομμάτων, γιατί όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «χωρίς κόμματα υγιή παύει να υπάρχει κοινοβουλευτική δημοκρατία όπως ορίζει το Σύνταγμα της Πατρίδας μας».
Επίσης ο κ. Κιλτίδης έκανε αναφορά στις πολιτικές που ακολουθεί το Υπουργείο για την αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου και στο πλαίσιο αυτό προανήγγειλε σημαντικές τομές στην κτηνοτροφία στο σχέδιο νόμου που κατατίθεται προσεχώς στη Βουλή.