Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, 3:24:42 πμ
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2009 14:20

Ετήσια Έκθεση Τμημάτων Ενηλίκων Ζωγραφικής, Κατασκευής Κούκλας Και Κατασκευής Κοσμήματος

Με τη παρουσία μεγάλου αριθμού κιλκισιωτών εγκαινιάστηκε την περασμένη Τετάρτη 27 Μαΐου η Ετήσια Έκθεση Τμημάτων ενηλίκων στη ζωγραφική και στην κατασκευή κούκλας και κοσμήματος με το αποτέλεσμα να κρίνεται εντυπωσιακό και ιδιαίτερα θετικό. Στην έκθεση για πρώτη φορά παρουσιάζει την δουλειά του το Τμήμα Κατασκευής Κοσμήματος, το οποίο έκλεψε την παράσταση αφού οι μαθήτριες του κάτω από την καθοδήγηση του καθηγητή Σάκη Μαρκόπουλου παρουσίασαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Εξ’ ίσου εντυπωσιακές ήταν κι οι δημιουργίες των τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων με καθοδηγητή τον Αντώνη Παπαδόπουλο και κατασκευής Κούκλας με υπεύθυνη την Δήμητρα Παντελάκου.
«Η ενθουσιώδης υποδοχή του κόσμου μας δημιουργεί την πεποίθηση ότι πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες γιατί θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί υποχρέωση απέναντι στον κόσμο του Κιλκίς» είπε ο πρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ Χρ. Σπίγκος. Το ίδιο υποσχέθηκε και ο δήμαρχος Δ. Τερζίδης, ο οποίος είναι σταθερός αρωγός των τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας.
Κατά γενική ομολογία οι φετινές δημιουργίες των τμημάτων αποτελούν το καλύτερο προσκλητήριο σ’ όσους και σ’ όσες επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και διστάζουν ή δεν βρίσκουν την ευκαιρία να το κάνουν.
Στην εκδήλωση που εντάσσονταν στο πρόγραμμα των «Ελευθερίων 2009» του Δήμου Κιλκίς παραβρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Φωτιάδης και ο γεν. γραμματέας της νομαρχίας Δ. Μακρής.