Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 1:53:44 μμ
Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2008 08:20

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Κιλκίς

Ο σύλλογος καρκινοπαθών πραγματοποίησε τη Γενική Συνέλευση κατά την οποία η πρόεδρος αναφέρθηκε στο έργο, στους στόχους, στα οικονομικά και γενικά στην πορεία του συλλόγου, καθώς επίσης και σε αυτούς που συντέλεσαν ώστε να δημιουργηθεί ο σύλλογος. Αναφέρθηκε ακόμη στους χορηγούς που βοήθησαν ώστε να συνεχίσει με επιτυχία ο σύλλογος το φιλανθρωπικό έργο του.


Έγιναν ονομαστικές καταθέσεις μελών, κατάθεση ψυχής για το πώς βίωσαν τον καρκίνο, πως τώρα είναι καλά, ζουν , εργάζονται και χαίρονται την κάθε μέρα με αισιοδοξία.
Παιδάκια από το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρμονία» πλαισίωσαν την εκδήλωση
Δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε δύο γιατρούς, γιατί στάθηκαν ευγενώς στο σύλλογο και στα μέλη του, όσες φορές κρίθηκε απαραίτητο, καθώς και στον κ. Αναστασιάδη Χαρίτωνα τον οποίο ανακήρυξε  επίτιμο μέλος του Σ.Κ.Ν.Κ.
Παραιτήθηκε το υπάρχον Δ.Σ και προκηρύχθηκαν εκλογές, χωρίς χρονοδιάγραμμα λόγω της ιδιομορφίας της ασθένειας.
Η διοίκηση ευχαριστεί όλους αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους τη συνέλευση.

Ευχαριστήρια
Το Δ. Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον κ. Φραγγίδη Γεώργιο-Γυναικολόγο και τη σύζυγο του κ. Παναγιωτίδου-Φραγγίδου Καίτη-Φαρμακοποιό για τη δωρεά του ποσού των 200 ευρώ στη μνήμη του αγαπημένου τους πατέρα Φραγγίδη Σταύρου.
Ευχόμαστε στην οικογένεια του κ. Φραγγίδη υγεία και ευλογία και στον εκλιπόντα καλό παράδεισο.
Το Δ. Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την κα. Μ.Ν για τη δωρεά του ποσού των 100 ευρώ στο σύλλογο μας. Ευχόμαστε καλή υγεία στην οικογένεια της.
Ευχαριστούμε επίσης τον κο. Μαραμπούτη Ανδρέα-βιοτέχνη διακοσμητικών ειδών, για την προσφορά κορδελών στο σύλλογο μας.