Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 3:50:34 πμ
Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009 14:51

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Παιχνίδια ζωής

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν, στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο, με μεγάλη επιτυχία τα «Παιχνίδια Ζωής» με πρωταγωνιστές τα παιδιά με αναπηρία.
Την εκδήλωση διοργάνωσε το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Κιλκίς.
Το κλειστό γυμναστήριο γέμισε με τις φωνές και τα γέλια των παιδιών, τα οποία έδωσαν σε όλους ένα δυνατό μήνυμα, ότι κατορθώνουν και ξεπερνούν τις δυσκολίες της αναπηρίας τους χάρη στη θέλησή τους για ζωή.


Τα παιδιά των φορέων διαγωνίσθηκαν στο bowling,  στις τσουβαλοδρομίες, σε αγώνα χειροσφαίρισης, στον οποίο αγώνα τα παιδιά μας έσμιξαν σε ομάδες με αθλητές του ΤΑΔ Hantball , κάθε φορέας παρουσίασε ένα χορευτικό ή θεατρικό δρώμενο και στο τέλος έγιναν όλοι ένα σώμα μια ψυχή, μια ομάδα ενωμένη και πάντα αγαπημένη.
Έγινε βράβευση των αθλητών του αθλητικού συλλόγου «ΚΟΥΡΟΣ», οι οποίοι φέτος συμμετείχαν σε πανελλήνιους αγώνες στο Λουτράκι- προκριματική φάση, και στη συνέχεια στην Αθήνα-τελική φάση, και μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους κερδίζοντας τις εξής διακρίσεις:
Άννα Μάρκου 3η στα 100μ. Νεανίδων
Όλγα Πασχαλίδου 4η στη σφαίρα Γυναικών
Μάκης Αμοιρίδης 6ος στα 400μ. Ανδρών
Τα βραβεία στους αθλητές απένειμαν: η Καλλισθένη Πάκα-Κυμπαρίδη, Νομαρχιακή σύμβουλος και Πρόεδρος του ΚΚΣ, ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς Κυριάκος Αναστασιάδης και ο Προϊστάμενος Α΄μιας Εκ/σης, Θωμάς Αποστόλου. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς, K. Κρητικόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Ηλιάδης, η Διευθύντρια Β΄μιας Εκ/σης Δάφνη Νιάκα, ο Προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής κ. Χατζηιωάννου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Έφη Καράμπαγλη, η Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «ΚΟΥΡΟΣ», Χρύσα Σταυρούλη, οι διευθυντές όλων των φορέων που συμμετείχαν στην εκδήλωση, οι μαθητές του 3ου, 8ου και 9ου Δημοτικών σχολείων, οι οποίοι έδωσαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα εμψυχώνοντας τα παιδιά μας, καθώς και οι γονείς των παιδιών, που με βλέμμα γεμάτο περηφάνια και συγκίνηση παρακολούθησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους.
Στο τέλος της εκδήλωσης όλα τα παιδιά βραβεύτηκαν με μετάλλιο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, με την υπόσχεση ότι θα δώσουν πάλι τον καλύτερό τους εαυτό και θα κερδίσουν τις καρδιές όλων μας.