Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, 3:56:38 πμ
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 06:56

Κοινή δράση των ομάδων στο Καβαλάρι

Με την συμμετοχή 31 προσκόπων πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 20 έως τις 23 Απριλίου 2009 η κοινή μεγάλη δράση υπαίθρου της 1ης και 2ης Ομάδας της Περιφερειακής Εφορείας Κιλκίς στο δασάκι δίπλα από το Κατασκηνωτικό Κέντρο Καβαλάρι. Οι έξι ενωμοτίες προσκόπων χάρηκαν τις κατασκευές και τα παιχνίδια ενώ μικρά προβλήματα που επηρέασαν το πρόγραμμα δημιούργησε η συνεχόμενη βροχή τις δύο τελευταίες ημέρες.

Οι πρόσκοποι έζησαν την περιπέτεια και το παιχνίδι σε μια δράση όπου δεν έλειψε το κέφι, η δημιουργία και το τραγούδι ενώ τρεις πρόσκοποι έδωσαν την προσκοπική τους υπόσχεση. Ακόμη στη δράση απονεμήθηκαν τα πτυχία της Πρότυπης Ομάδας στα στελέχη που την παρακολούθησαν με επιτυχία τον περασμένο Δεκέμβριο. Αρχηγός της δράσης ήταν ο έφορος διοίκησης της Π.Ε. Κιλκίς Χρήστος Καναρόπουλος με επιτελείο τους Παναγιώτη Αβραμίδη, Γιώργο Χατζηβασιλείου, Ιορδάνη Ρωμανίδη, Δημήτρη Γκορίδη, Γιάννη Γκέντσο, Τσόφα Κοβλακίδου, Αλίκη Τσιλιγγιρίδου, Εύη Κέλτσου, Χρήστο Τσιλιγγιρίδη, Νατάσσα Σαββίδου, Κατερίνα Κουτουπά, Χαράλαμπο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Ελευθεριάδη, Θεόφιλο Παπαδόπουλο και Αλέξανδρο Ελευθεριάδη.
Εξάλλου την περασμένη Κυριακή του Θωμά, πρόσκοποι και ανιχνευτές των δύο Συστημάτων συνόδευσαν την εικόνα της Παναγίας του ιερού ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς στην λιτανεία που συνηθίζεται να πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο αρχιμανδρίτη π. Απόστολο να ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειακό Έφορο Χρήστο Τομπουλίδη και να δωρίζει μια εικόνα της Παναγίας στον Αρχηγό της 1ης Ομάδας Πρόσκοπων Κιλκίς Παναγιώτη Αβραμίδη σε ένδειξη ευχαριστίας για την παρουσία των προσκόπων.