Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024, 10:38:48 μμ
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009 05:15

Κοντά στους ακρίτες

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Φυλάκιο Δοϊράνης πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξ/κών το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009 ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους και βρέθηκε κοντά στα στρατευμένα νιάτα της πατρίδας μας. Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κώστα Παπανικολάου, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Αμανατίδη, τα μέλη Αθανάσιο Λιάπη, Μιχάλη Χριστοφορίδη και τον Δ/ντή του Γ.Υ.Ε.Ν. Κιλκίς Σχη ε.α. Γιώργο Βαρδάκα έφθασε στο Φυλάκιο την 12.30 ώρα όπου την υποδέχθηκε ο Δ/κτής του Λόχου Προκαλύψεως και οι άνδρες του Φυλακίου.
Στην όμορφη, λιτή και ζεστή τελετή που είχαν ετοιμάσει οι στρατιώτες του Φυλακίου αντηλλάγησαν ευχές και προσφέρθηκαν δώρα από τον Σύνδεσμο στο προσωπικό του Φυλακίου.
Ο Δ/κτής του Λόχου Υπ/λγός (ΠΖ) Ζιάγκος Μιχαήλ ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την επίσκεψη και τα δώρα προς τους στρατιώτες.
Από την πλευρά του Συνδέσμου μίλησαν ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και τα μέλη δηλώνοντας την ανάγκη που νιώθουν να βρίσκονται αυτές τις Άγιες Ημέρες κοντά στους στρατευμένους και τους ευχήθηκαν Καλές γιορτές και γρήγορα Καλό απολυτήριο.
Η επίσκεψη έκλεισε με ενημέρωση για την αποστολή του Φυλακίου και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις.
Η αντιπροσωπεία επέστρεψε στο Κιλκίς με πλήρη ικανοποίηση για την άριστη εικόνα του Φυλακίου και για το ηθικό των στρατιωτών να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.