Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024, 3:46:26 μμ
Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 21:06

Λαμπρά εγκαίνια για τα νέα γραφεία του Ε.Ε.Σ. Γουμένισσας με την παρουσία του Dr. Αντωνίου Αυγερινού

Με μια πανηγυρική και όμορφη εκδήλωση το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας πραγματοποίησε τα εγκαίνια των νέων του γραφείων στο κέντρο της πόλης και σ’ έναν καλαίσθητο χώρο, το απόγευμα της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου.

 

Τιμητική για την Γουμένισσα και τα στελέχη του Παραρτήματος ήταν η παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού στην εκδήλωση, καθώς και η ευλογία του Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημητρίου.

Τα νέα γραφεία ουσιαστικά σηματοδοτούν ένα νέο κι ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το Παράρτημα της Γουμένισσας, όπως τόνισε ο πρόεδρός του Γιώργος Κουσιδώνης. Βρίσκονται στην οδού Ελ. Βενιζέλου 28 και πολύ κοντά στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Το δήμο Παιονίας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Αθανάσιος Τζούρτζος, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Περιφερειακών Τμημάτων Κιλκίς και Θεσσαλονίκης, δεκάδες μέλη του Παραρτήματος, ο επί πολλά χρόνια πρόεδρός του, δάσκαλος και συγγραφέας, Χρήστος Ίντος, ενώ το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρυζίων, πρόσθεσε μια ακόμη όμορφη νότα αισιοδοξίας.