Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 9:00:50 πμ
Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2008 13:26

Με Χρ. Φώλια τα εγκαίνια του κτιρίου του Επιμελητηρίου

 Ο Υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας θα είναι το κυβερνητικό στέλεχος που θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του νέου ιδιόκτητου κτιρίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.00, με το Επιμελητήριο να αποκτά νέα ιδιόκτητα γραφεία και την πόλη του Κιλκίς ένα πανέμορφο διατηρητέο κτίριο.
Ακόμη, θα παρευρεθεί και ο Υπουργός ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. Μαργαρίτης Τζίμας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της αίθουσας Συνεδρίων του κτιρίου, η οποία θα φέρει το όνομα "Βασίλειος Σεργιαννίδης".Ο Υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας θα είναι το κυβερνητικό στέλεχος που θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του νέου ιδιόκτητου κτιρίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.00, με το Επιμελητήριο να αποκτά νέα ιδιόκτητα γραφεία και την πόλη του Κιλκίς ένα πανέμορφο διατηρητέο κτίριο.
Ακόμη, θα παρευρεθεί και ο Υπουργός ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. Μαργαρίτης Τζίμας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της αίθουσας Συνεδρίων του κτιρίου, η οποία θα φέρει το όνομα "Βασίλειος Σεργιαννίδης".
Τα νέα ιδιόκτητα γραφεία αποτελούνται ουσιαστικά από δυο ενοποιημένα κτίρια. Το πρώτο είναι αυτό της παλιάς Εθνικής Τράπεζας, που είναι χαρακτηρισμένο ως διατηρητέο και ανακαινίσθηκε με εξαιρετικό τρόπο. Στο ισόγειο του κτιρίου αυτού θα λειτουργεί σε λίγες ημέρες το γραφείο εξυπηρέτησης των μελών και στον πρώτο όροφο το γραφείο της Διεύθυνσης και της Διοικούσας Επιτροπής.
Στο δεύτερο και σύγχρονο κτίριο θα λειτουργεί στο ισόγειο μικρό συνεδριακό κέντρο, στον πρώτο όροφο η εταιρεία του Επιμελητηρίου ΕΤΕΑΚ και στο δεύτερο όροφο θα βρίσκονται τα γραφεία του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου.