Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 10:27:52 μμ
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 04:27

Μητρόπολη και Τοποτηρητής ευχαριστούν αρχές, κλήρο και πιστούς

Τις ευχαριστίες του εκ μέρους και της μητρόπολης Πολυανής και Κιλκίς εκφράζει ο τοποτηρητής της , μητροπολίτης Γουμένισσας, Αξιούπολης και Πολυκάστρου κ. Δημήτριος  προς τους κ. Νομάρχη Κιλκίς Ευάγγελο Μπαλάσκα, Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Τερλίδη και αστυνομικό διευθυντή κ. Κ. Κρητικόπουλο για τη συμβολή τους στα αναλογούντα μέτρα οργάνωσης και ευπρέπειας, τιμής και τάξεως όλο το τριήμερο και κυρίως κατά την εξόδιο.


Επίσης, μητρόπολη και τοποτηρητής μητροπολίτης, ευχαριστούν νομάρχη, δήμαρχο Κιλκίς και δημάρχους του νομού, αστυνομικό διευθυντή και διοικητή μεραρχίας για την προσωπική παρουσία και συμμετοχή τους στο πένθος της τοπικής εκκλησίας και στην Ακολουθία της εξοδίου του αοίδιμου μακαριστού μητροπολίτη κυρού Αποστόλου.
Επίσης μητρόπολη και τοποτηρητής μητροπολίτης εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον κλήρο και τους πιστούς  του Κιλκίς που «επωμίστηκαν με αγάπη, με σεβασμό, με τιμή, με ευγνωμοσύνη, με τις ιερουργίες, με τις προσευχές, εκ του εγγύς ή του μακρόθεν με την προσωπική πάντως συμμετοχή στην οριακή αυτή στιγμή και συμπαραστάθηκαν στην προσευχητική, αλλά και στη δύσκολη για όλα αυτά οργανωτική ευθύνη της μητροπόλεως»
«Ο Θεός να αναπαύει τον μακαριστό μητροπολίτη κυρό Απόστολο. Ας πορευτούμε αποτιμώντας με ευγνωμοσύνη τα ομιλούντα τεκμήρια της πολύτιμης προσφοράς του» καταλήγει η ευχαριστήρια ανακοίνωση που υπογράφει ο κ. Δημήτριος.