Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 8:39:50 μμ
Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 23:38

Ν.Δ.: Το Κιλκίς έχασε μια κορυφαία προσωπικότητα, τον δικηγόρο και συγγραφέα Θεόδωρο Παυλίδη

Η μαύρη ημέρα 9η Ιανουαρίου στέρησε την ζωή σε ακόμη έναν συμπατριώτη μας μια εκ των κορυφαίων προσωπικοτήτων της τοπικής μας κοινωνίας ενός επιφανούς στελέχους της παράταξης μας.
 
Ο Θεόδωρος Παυλίδης έχασε τη μάχη για τη ζωή και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και οδύνη όχι μόνο στον ακριτικό νομό μας αλλά και στο πανελλήνιο καθώς ο εκλιπών ανήκε στους ανθρώπους που η μορφή του ξεπερνά τα στενά τοπικα όρια.
 
Επιστήμονας, ενεργός πολίτης, πολιτικό στέλεχος πρώτης γραμμής ως πολιτευτής, ως άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως κομματικός στρατιώτης με "ανοιχτό" μυαλό και ρεαλιστικές προτάσεις και επιχειρήματα, πολυπράγμων, πολυγραφότατος,
αρθρογράφος, λάτρης της ιστορίας, Ανθρωπος με κεφαλαια γράμματα πάνω από όλα.
 
Ο αγαπητός Θόδωρος πέραν της πνευματικής του καλλιέργειας ήταν ένας απλός, ευγενικός, ταπεινός άνθρωπος της διπλανής πόρτας που ήταν έτοιμος πάντοτε να συνδράμει και να βοηθήσει τον πλησίον του.
 
Η παρουσία του και οι συμβουλές του θα μείνουν ζωντανές για πάντα στη σκέψη όλων όσων είχαμε την τιμή να συνεργασθουμε μαζί του.
 
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιώνια η μνήμη Του.
 
Στην οικογένεια, τους οικείους, τους συναδέλφους του και τους πάρα πολλούς γνωστούς και φίλους του θανόντος εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας.
 
Καλό Ταξίδι Θόδωρε
 

Κιλκίς, Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ

 
ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΜΕΩΝ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
      ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ                                         ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ
 
                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                        ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ