Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:20:04 μμ
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009 08:30

Ο Αη Βασίλης θα μοιράσει δώρα σε παιδιά και συνταξιούχους!

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απόλλων Ελευθεροχωρίου, προσκαλεί στη μεγάλη γιορτή για παιδιά και μεγάλους που οργανώνει κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς στην αυλή του σχολείου του χωριού.

Είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα φέτος. Ο Αη Βασίλης μας ξεκίνησε φορτωμένος με δώρα από τον Βορρά , αλλά στις Βρυξέλλες τον σταμάτησαν. Τον περικύκλωσαν ο Τρισέ με τον Αλμούνια και τον Γιούνκερ και σύμπαντες οι αντιπαθητικοί τύποι και δεν τον άφηναν να έρθει στο χωριό μας. Δεν συνάδει, έλεγαν, κοινωνική πολιτική και διανομή δώρων, με  τα άδεια ταμεία μας.
Συμπατριώτες Κιλκισιώτες, όπου γης
Το δαιμόνιο του Έλληνα και δη του Ελευθεροχωρίτη έδρασε ακαριαία. Στείλαμε υπεύθυνη δήλωση στους εν λόγω Τρισέδες, ότι τα δώρα του Αγίου εκτάκτως φέτος προορίζονται όχι για παιδιά και φτωχούς αλλά για τα θύματα της παγκόσμιας κρίσης, τις πενόμενες Τράπεζες:
Και ο Άγιος Βασίλης όχι μόνο αφέθηκε ελεύθερος, αλλά έλαβε και ειδική επιδότηση από την Κομισιόν.
Χαράς Ευαγγέλια, συμπατριώτες μας.
Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, στην αυλή του σχολείου μας, στις 6 το απόγευμα ελάτε να υποδεχθούμε τον  Αη Βασίλη.
Προσκαλούμε τους πάντες πλην των Τραπεζών. Διότι φέτος, θα μοιράσουμε δώρα στα παιδιά, όπως είχαμε προγραμματίσει, αλλά και με την επιδότηση που λάβαμε από την Κομισιόν, ο Άγιός μας θα μοιράσει δώρα και σε όλους τους συνταξιούχους που θα προσέλθουν!
Έτσι απαντάμε εμείς στην κρίση και στους Τρισέδες!
Τα υπόλοιπα τα ξέρετε, μην τα λέμε κάθε χρόνο. Θα έχουμε τις καρδιές μας ζεστές και θα σας καλωσορίσουμε με ένα χαμόγελο. Κρασιά και συμπαρομαρτούντα θα βοηθήσουν να περάσουμε μια ευχάριστη βραδιά. Φυσικά τα παιδιά μας θα έχουν την τιμητική τους. Βέβαια υπάρχουν και κάποια που δεν τα ξέρετε και τα κρατάμε για εκπλήξεις!
Ελάτε, φέρτε τα παιδιά σας, φέρτε τις γυναίκες σας- μην ξεχάσετε να τις πάρετε μαζί σας όταν φύγετε.
Όσοι περισσότεροι, τόσο καλύτερα.