Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 8:46:26 μμ
Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009 10:23

Ο Βλαδ. Παναγιωτίδης στη διοίκηση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Στη νέα διοίκηση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου εξελέγη ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης, κατά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, για την ανάδειξη του νέου 15μελους Δ.Σ., με τριετή θητεία.
Στις εκλογές υπήρξαν παραταξιακά ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων και μάλιστα δύο εξ αυτών προέρχονταν από τον ίδιο πολιτικό χώρο, αυτόν της Ν.Δ..


Στο παραταξιακό ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. συμμετείχαν 15 υποψήφιοι από όλη τη χώρα, με επικεφαλής τον κ. Αλεξανδρόπουλο Κων/νο. Από την παράταξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εξελέγησαν -πέρα από τον επικεφαλής – και δυο ακόμη υποψήφιοι: Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος (Κιλκίς) και Πασακιώτου Μαρία (Θεσ/νικη).
Η εκλογή του Βλ. Παναγιωτίδη, αποτελεί μέγιστη τιμή για το Νομό μας, αν φανταστεί κανείς ότι είναι η πρώτη φορά που στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο,  εκλέγεται υποψήφιος από το Νομό  Κιλκίς.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην εκλογική διαδικασία συμετείχαν από το Κιλκίς και τίμησαν με την ψήφο τους τον κ. Παναγιωτίδη και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, οι εξής: Κορομηλάς Κων/νος, Παραστατίδης Στέφανος, Παυλίδης Στυλιανός  και Τσιραμπίδης Αθανάσιος .