Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024, 8:23:19 μμ
Σάββατο, 19 Ιουλίου 2008 08:25

O πρόεδρος του Επιμελητηρίου στους Ανω Αποστόλους

Συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Άνω Αποστόλων είχε κλιμάκιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Π. Τονικίδη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στους Άνω Αποστόλους στην ταβέρνα «Αλέξανδρος», ύστερα από πρωτοβουλία και πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Ήταν η πρώτη συνάντηση τέτοιου είδους και είχε ως βασικό στόχο την προσέγγιση των μελών του συλλόγου, που είναι μέλη του Επιμελητηρίου, με τις υπηρεσίες του ΕΒΕ και την αμφίδρομη πληροφόρηση και συνεργασία.
Η συνάντηση κύλισε σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα καθώς οι δυο πλευρές εκδήλωσαν την πρόθεση τους για στενότερη συνεργασία. Προς την κατεύθυνση αυτή ο πολιτιστικός σύλλογος θα κληθεί να παίξει ιδιαίτερο ρόλο λειτουργώντας ως «ιμάντας» μεταφοράς γνώσεων, εμπειριών, προβληματισμών και λύσεων από τις δυο πλευρές.
Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από την μέχρι τώρα επαφή με τις υπηρεσίες και τους φορείς που συνεργάζονται με το Επιμελητήριο.
Στο τέλος της συνάντησης συμφωνήθηκε να συνεχισθούν οι επαφές, με πρώτο ζητούμενο την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της συνεργασίας.
Από πλευράς του πολιτιστικού συλλόγου παραβρέθηκαν: ο πρόεδρος Σ. Αγαθαγγελίδης, η αντιπρόεδρος Μ. Αλμασίδου, η γ.γ. Μ. Τσαχουρίδου-Σγουρίδου, η ταμίας Χρ. Κουζουκίδου, τα μέλη Κ. Καρυπίδου, Κ. Ηλωνίδου-Ξενίδου καθώς και ο Π. Καλτσίδης  πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μαυρονερίου.