Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022, 2:28:55 πμ
etpa
Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 20:04

Οι μετανάστες του Δροσάτου στηρίζουν το Κέντρο Υγείας τους

Συντάκτης:

Είναι διαρκής η στήριξη των μεταναστών του Δροσάτου προς το Κέντρο Υγείας του χωριού τους με υλικά και εξοπλισμό, για να μπορούν γιατροί και νοσηλευτές να έχουν όλα τα απαραίτητα μέσα για να φροντίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους κατοίκους του Δροσάτου και όλης της περιοχής.

 

Πριν από ημέρες στο Κέντρο Υγείας έφθασε από τη Σουηδία υλικά εξοπλισμός που συγκεντρώθηκαν στη Στοκχόλμη με πρωτοβουλία του Κώστα Λουνή, είδη καθαριότητας, αναπηρικά καροτσάκια και κρεβάτια, τα οποία και παρέδωσε ο πατέρας του, Αλέξανδρος Λουνής, πρώην αντιπρόεδρος της Κοινότητας Δροσάτου.

Τα έξοδα της αποστολής του εξοπλισμού από τη Σουηδία κάλυψε ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Στοκχόλμη, ενώ από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Κιλκίς μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο του δήμου Κιλκίς.

Υπενθυμίζουμε πως και πριν από λίγο διάστημα στο Κ.Υ. Δροσάτου έφθασαν υλικά -για δεύτερη φορά- από τη Γερμανία, προσφορά του Δροσαταίου Δημήτρη Νταλακιάν, απαραίτητα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, γάντια, μάσκες και rapid tests, τα οποία παρέδωσε στον διευθυντή του Κ.Υ. Λεωνίδα Μαραντίδη ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παπακώστας.