Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 8:12:14 μμ
Δευτέρα, 18 Μαϊος 2009 09:25

Οι πολιτικοί μας στο Facebook

Ποιος είπε ότι το γνωστό σε όλους μας Facebook, το χρησιμοποιούν μόνο οι νέοι! Τον δημοφιλή ιστόποπο κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούν ως μέσο επικοινωνίας με τους φίλους και τους ψηφοφόρους τους, αρκετοί πολιτικοί του νομού μας. Μέχρι στιγμής απουσιάζουν οι βουλευτές του νομού μας Κ. Κιλτίδης, Σ. Τσιτουρίδης και Γ. Φλωρίδης…


Ο νομάρχης Κιλκίς Ε. Μπαλάσκας, ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Τερζίδης, ο νομαρχιακός σύμβουλος Γ. Φραγγίδης, ο αντιδήμαρχος Νεολαίας Κιλκίς Κ. Αναστασιάδης, ο πρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ Δ. Κιλκίς Χρ. Σπίγκος, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λ. Δημητριάδης, ο γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού Λ. Λαζαρίδης, είναι μερικοί που έχουν δημιουργήσει…πολιτικό γραφείο στο Facebook, με μερικούς να αναδεικνύονται σε συστηματικότερους χρήστες.
Άμεση συνομιλία, μηνύματα, ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις εκδηλώσεων, προβολή φωτογραφιών και βίντεο είναι μερικά που περιλαμβάνονται στον συγκεκριμένο ιστότοπο.
Από τους πρώτους που δημιούργησαν ήταν ο Γιώργος Φραγγίδης. Με μότο «Οι άνθρωποι δημιουργούν μια πραγματικότητα και στη συνέχεια γίνονται θύματά της» του Χίρον Ράιανμε, οι φίλοι του ξεπερνούν τους 1.400 μέχρι στιγμής ενώ μέσω βίντεο απεύθυνε τις ευχές του για το Πάσχα.
Πιο νέος στο χώρο είναι ο νομάρχης Βαγγέλης Μπαλάσκας ενώ δυναμική είσοδο στο χώρο του ίντερνετ έκανε ο δήμαρχος Τάκης Τερζίδης. Στην σελίδα του Δημάρχου θα βρει κανείς φωτογραφίες από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα (με τη βοήθεια του εκδότη της «ΓΝΩΜΗΣ» Κ. Χαραλαμπίδη, βίντεο που παρουσιάζουν τον Δήμο (έργα-δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις), ενώ καθημερινά αναρτάται το πρόγραμμα του.
Από τους παλιούς είναι και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Δημητριάδης με τους φίλους να ξεπερνούν τους 1.000 και αρκετές φωτογραφίες από κομματικές δράσεις.
Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως ήταν η σελίδα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Αφεντουλίδη, με μια εκπληκτική σελίδα που περιέχει πολλά στοιχεία για τον Πόντο, βίντεο και φωτογραφίες.
Ψηφιακοί οι πολιτικοί μας αφού με τα προφίλ τους δίνουν το «παρών» στο διαδίκτυο. Όλα δείχνουν ότι η προεκλογική εκστρατεία τους θα έχει και έντονο ιντερνετικό χαρακτήρα.

EYAGGELOS MPALASKAS
Πρόσφατα δημιούργησε προφίλ. Μπορείς να δεις φωτογραφίες του ενώ ο νομάρχης έκανε «συμμαχία» με τον Τάκη Τερζίδη, αφού η σελίδα του περιλαμβάνεται στις αγαπημένες του.

TAKIS TERZIDIS
Ενημερωμένο προφίλ, με νέα, βίντεο, φωτογραφίες και συζήτηση θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Κιλκίς, διαθέτει ο δήμαρχος Κιλκίς Τάκης Τερζίδης. Αν και το δημιούργησε πρόσφατα δέχεται πολλούς φίλους και κινήται πλέον σε ρυθμούς facebook.

GIORGOS FRAGGIDIS
Ένα βίντεο με τις ευχές του για το Πάσχα είναι η πιο πρόσφατη ανάρτηση στο προφίλ του νομαρχιακού συμβούλου Γιώργου Φραγγίδη. Με πολλούς φίλους, ενημερώνεται και ενημερώνει ενώ δεν λείπουν και οι φωτογραφίες…

KYRIAKOS ANASTASIADIS
Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Οικισμών του Δήμου Κιλκίς ο Κυριάκος Αναστασιάδης και δεν θα μπορούσε να λείπει από τον ιστότοπο του facebook. Προβάλλει φωτογραφίες από τοπία ενώ είναι μέλος αρκετών ομάδων.

LEONIDAS DHMHTRIADIS
Στο προφίλ του γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Δημητριάδη μπορεί να βρει κάποιος το προφίλ του προέδρου του κόμματος Γ. Παπανδρέου και του γεν. γραμματέα Γ. Ργκούση ή των βουλευτών Ε. Βενιζέλου και Α. Διαμαντοπούλου. Διαθέτει αρκετές φωτογραφίες ενώ οι φίλοι του ξεπερνούν τους 1.000.

CRISTOS SPIGKOS
Στη σελίδα του προέδρου του ΟΠΟΝΓΑ Χρήστου Σπίγκου, μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες από εκδηλώσεις, προσκλήσεις από εκδηλώσεις και δράσεις και βίντεο. Προωθεί τον πολιτισμό ο κ. Σπίγκος όπου και αν βρίσκεται.

NIKOS AFENTOYLIDIS
Περισσότερο προσωπικό και λιγότερο πολιτικό είναι το προφίλ του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Αφεντουλίδη. Στην σελίδα του θα βρει κανείς βίντεο από εκδρομές στην περιοχή του Πόντου, νέα γύρω από την αναγνώριση της Γενοκτονίας σε βάρος των Ποντίων από τους Τούρκους, και αρκετές φωτογραφίες από διάφορες εκδρομές.