Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 2:48:15 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

krousia-olokautoma1Την κινητοποίηση των θεσμοθετημένων οργάνων τιου νομού και ιδφάιτερα του Δήμου Κιλκίς για την επίσημη αναγνώριση του Ολκαυτώματος των συμπατριωτών μας των τριών χωριών (Αμπελόφυτο, Κλειστό, Κυδωνιά) που έπεσαν θύματα της ναζιστικής θηριωδίας τον 1941, ζητεί ο Σύλλογος Κιλκισωτών Αθήνας με επιστολή που απέστειλε προς τους: Δήμαρχο Κιλκίς, Αντιπεριφρειάρχη Κιλκίς και τους τρεις βουλευτές.

tonikidhsΣυνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη είχε πρόσφατα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων  Π. Τονικίδης, για το θέμα που προβληματίζει τελευταία έντονα τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και όχι μόνον, αυτό της ενδεχόμενης υποβάθμισης του Τελωνείου Κιλκίς.

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 15:36

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2013

Συντάκτης:

safe-internetΣτα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής υγείας «Παιδιά και Διαδίκτυο», που γίνεται στο σχολείο μας κι εντάσσεται στη δράση Teachers4Europe 2012-13, πρεσβευτής της οποίας είναι η εκπαιδευτικός Φ. Α. Αφροδίτη Ντίνου με συνεργάτες τους Κατερίνα Μπόσκου, Θεόδωρο Γιαννακό και Βαρβάρα Ευθυμιάδου, γιορτάσαμε στο σχολείο μας την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 15:35

H πίτα των παλαιμάχων Κιλκισιακού και Φίλων

Συντάκτης:

pita-palaimaxon-kilkisiaskouΤα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην οικογενειακή ταβέρνα «Ξινό Νερό», στο Μεταλλικό Κιλκίς.

trakter-agrotonΥποτονική είναι η συμμετοχή των αγροτών του Κιλκίς στην φετεινή  διαμαρτυρία τους που εξαγγέλθηκε  με ομόφωνη απόφασή τους, το βράδυ της προπερασμένης Τρίτης.

agrotes-antiperifereiarxhsΤους διαμαρτυρόμενους αγρότες του νομού δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.

terzenidhs-nikosΚύριοι Βουλευτές, κύριε Αντιπεριφερειάρχη, κύριοι Δήμαρχοι, πάρτε επιτέλους θέση.
Χίλια καταστήματα του νομού Κιλκίς με τρεις χιλιάδες εργαζομένους και με στήριξη σε εκατοντάδες άλλους επαγγελματίες για τις προμήθειές τους βρίσκονται σε απόγνωση και ένα βήμα πριν το κλείσιμο.

tzitzikostas-epimelhthrioΤο Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφθηκε την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας και συμμετείχε σε διευρυμένη σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 22:22

Ο Δήμαρχος Παιονίας σε Χαμηλό και Πλάγια

Συντάκτης:

lapordas-xamhloΣε κεντρικό καφενείο του Χαμηλού την Τετάρτη 30-1-2013 , ο Δήμαρχος Παιονίας κος Αθανάσιος Ζ. Λαπόρδας συναντήθηκε με τους κατοίκους του οικισμού για εφ΄όλης της ύλης συζήτηση.

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 22:14

Η πίτα των κυνηγών Παιονίας

Συντάκτης:

pita-kynhgon-paioniasΜεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας που οργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Παιονίας «Το Πάικο».