Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς
Τραγικός θάνατος 52χρονου από ηλεκτροπληξία στο Σταυροχώρι
Συντάκτης: Eidisis.grΤραγικό θάνατο βρήκε ένας 52χρονος στο Σταυροχώρι όταν υπέστη ηλεκτροπληξία στην αυλή του σπιτιού του, την περασμένη Κυριακή.
Ο άτυχος Δημήτρης Τσελέκης, που διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων στο Κιλκίς και στην οδό Στρωμνίτσης, χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα την ώρα που χρησιμοποιούσε ηλεκτρική αντλία για τον καθαρισμό φρεατίου στην αυλή του σπιτιού του στο Σταυροχώρι.
Προανάκριση για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιλκίς ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.
Ο Ε.Ε.Σ. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την εταιρεία παραγωγής παγωτών και εμπορίας φυτικών προϊόντων TORRE- COOPERLAT ΑΒΕΕ για την δωρεά 90 κιλών παγωτού.
Ο “ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ” τιμά τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Συντάκτης: Eidisis.grΟ σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας “ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ” έχοντας προστάτη του έναν Άγιο που έζησε και μαρτύρησε στην Τραπεζούντα του Πόντου και τιμώντας τα θύματα της Γενοκτονίας
Με ιδιαίτερο σεβασμό στη μνήμη της άλωσης και με τη συμμετοχή των θρακιώτικων συλλόγων του νομού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαϊου 2016, το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο, αφιερωμένο στην Άλωση της Βασιλεύουσας.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου μεταξύ του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Εμμανουήλ και του προέδρου του Καλλιτεχνικού & Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» Νίκου Σπυρλιάδη,
Τον γύρο της Πελοποννήσου κάναμε οι Συνταξιούχοι του Δημοσίου Ν. Κιλκίς. Ξεκινώντας την Δευτέρα 9 Μαΐου και περνώντας το καταπληκτικό έργο τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου φτάσαμε στην Πάτρα. Με συνοδεία το Δ.Σ. Ν. Αχαΐας επισκεφτήκαμε το Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα,
Ο Χρ. Γκουντενούδης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Σάμο: Αναλογική κατανομή των προσφύγων
Συντάκτης: Eidisis.grΣτη Σάμο βρέθηκε το τριήμερο 3 με 6 Ιουνίου ο Δήμαρχος Παιονίας, κος Γκουντενούδης όπου έδωσε το παρόν στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, ως εισηγητής με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι Προσφυγικές Ροές και το Μεταναστευτικό Ζήτημα – Επιπτώσεις στην Κοινωνία, την Οικονομία και τον Τουρισμό».
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. ανακοίνωσαν, με καταχώρηση σχετικής προκήρυξης στην «Πρωινή του Κιλκίς» την Τρίτη 7-6-16, την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο(2) ατόμων της ειδικότητας ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ,
Μακρονήσι! Στο νησί αυτό η ελληνική εθνικοφροσύνη, θαυμάζοντας τον χιτλερισμό και τα έργα του, δημιούργησε ένα πιστό ομοίωμα του Μπούχενβαλντ και του Άουσβιτς... ...Στο Μακρονήσι ατιμάστηκε ο ελληνικός πολιτισμός...
Ανακοινώθηκαν από το Διεθνές Συντονιστικό Γραφείο του Προγράμματος «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον» τα αποτελέσματα του Διεθνούς Διαγωνισμού του Προγράμματος για το έτος 2015-2016, για την ανάδειξη του καλύτερου άρθρου, φωτογραφίας και βίντεο με περιβαλλοντικό περιεχόμενο.