Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς
Ολοκληρώνεται το έργο «Προστασία & Ανάδειξη Μνημείου της Φύσης των Χιλίων Δέντρων Μουριών δήμου Κιλκίς»
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Δασαρχείο Κιλκίς ενέταξε στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Leader, μέσω της Αναπτυξιακής Κιλκίς, το έργο «Προστασία & Ανάδειξη Μνημείου της Φύσης «Χιλίων Δέντρων» Δ.Δ. Μουριών δήμου Κιλκίς» συνολικού προϋπολογισμού ύψους 400.000 ευρώ, το οποίο και ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουλίου.
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για Πέμπτη 24-07-2025 στο ν. Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΣας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Πέμπτη 24-07-2025, προβλέπεται ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στην Π.Ε. Κιλκίς.
Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και ευπαθείς περιοχές της Π.Ε. Κιλκίς από 24 έως 28/7
Συντάκτης: Eidisis.grΤην απαγόρευση της διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων σε περιοχές της Π.Ε. Κιλκίς, από τις 7:30 το πρωί της Πέμπτης 24 Ιουλίου 2025 έως και τις 7:30 το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουλίου 2025 προβλέπει η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη που εκδόθηκε έπειτα από αίτημα του ΔΙΠΥΝ Κιλκίς, Πύραχου Χρήστου Γκαντίδη, σε εφαρμογή της απόφασης της τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΣΟΠΠ) της Π.Ε Κιλκίς στις 29/4/2025 και λόγω των δυσμενών πυρομετεωρολογικών συνθήκων και του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού που έχει εκδοθεί από το ΕΣΚΕΔΙΚ.
ΚΤΕΛ Κιλκίς: Δυναμική συνεργασία με το δήμο Κιλκίς για τη δημόσια συγκοινωνία στο ν. Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΗ «Υπεραστικό ΚΤΕΛ ΚΙΛΚΙΣ Α.Ε.» εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Κιλκίς, κ. Δημήτριο Κυριακίδη, και το Δημοτικό Συμβούλιο, για τη στήριξή τους και την ουσιαστική συνεργασία που επιβεβαιώθηκε με την παραχώρηση δημοτικής έκτασης για τη δημιουργία του νέου Κεντρικού Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων στην πόλη του Κιλκίς.
Ξεκίνησε η κατασκευή του δημοτικού πρατηρίου υγρών καυσίμων
Συντάκτης: Eidisis.grΣε ειδικά οριοθετημένο χώρο του αμαξοστασίου Κιλκίς ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του πρατηρίου υγρών καυσίμων του Δήμου Κιλκίς, ενός έργου το οποίο έβαλε ψηλά στην ατζέντα της η Δημοτική Αρχή υπό τον ΔημήτρηΚυριακίδη, ώστε να καλύπτει άμεσα τις ανάγκες ανεφοδιασμού του μεγάλου στόλου οχημάτων που διαθέτει πλέον ο Δήμος αλλά και να εξοικονομεί πόρους από την ορθολογική διαχείριση των καυσίμων.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-7-2025)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-7-2025)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-7-2025)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-7-2025)
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 23-07-2025 στην Π.Ε. Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΣας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Τετάρτη 23-07-2025, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.
Μετά από τρία χρόνια ‘’σιωπής’’, εξαιτίας της αποχώρησης του εκμισθωτή από την εκμετάλλευση δημοτικού ακινήτου στο Κεντρικό, το κτήριο ξαναπαίρνει ζωή και επαναλειτουργεί ως αναψυκτήριο.
Το καλαμπόκι, η χρυσαφένια παραγωγή του λεκανοπεδίου των Μουριών, έφερε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Μουριών παλιούς γνώριμους αλλά και νέους επισκέπτες, που απόλαυσαν το εκλεκτό τοπικό προϊόν και πέρασαν μια όμορφη βραδιά διασκεδάζοντας με παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς και τραγούδια.