Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 8:42:41 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

trakterΜε αφορμή πρόσφατα περιστατικά κλοπών γεωργικών μηχανημάτων και γεωργικού εξοπλισμού, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας κρίνει σκόπιμο να υπενθυμίσει μερικές απλές, αλλά ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές προς τους ιδιοκτήτες αυτών:

georgantasΣε σταθερές και μόνιμες πηγές χρηματοδότησης εδράζεται πλέον το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, καθώς τη λειτουργία του χρηματοδοτεί πλέον και ο ΕΟΠΥΥ. Στην εξέλιξη αυτή συνέβαλε και ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 20:53

Τμήματα χορού στο Λύκειο

Συντάκτης:

lykeio-ellhnidonΤο Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Λυκείου των Ελληνίδων ξεκινάνε τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 6-8 μ.μ., στα νέα γραφεία του Λυκείου

vouleutes2012Κοινή ερώτηση προς     τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κατέθεσαν οι τρεις βουλευτές του νομού Κιλκίς, εκφράζοντας την αντίθεσή τους για τη δημιουργία μεταλλείων στα Κρούσια.

intos-goumenissaΤην Πέμπτη 23-8-2012 πραγματοποιήθηκε στον Ευρωπό διάλεξη από τον συγγραφέα – εκπαιδευτικό Χρήστο Ίντο, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Παιονίας .  

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 18:29

ΛΑΠΟΡΔΑΣ: Δεν θάχουμε να πληρώσουμε υπαλλήλους!

Συντάκτης:

lapordasΤην οικτρή οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι δήμοι της χώρας εξέτασαν οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔΚΜ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 18:27

ΚΝΕ: Δίνε το χέρι σ’ όποιον σηκώνεται

Συντάκτης:

festival-kneΗ Οργάνωση Κιλκίς της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος, στα πλαίσια του 38ου φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, σας καλεί όλους τους πολίτες  να συμμετάσχουν στην κεντρική φεστιβαλική εκδήλωση

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 18:22

Αξιοποίηση των Άχρηστων Υλικών

Συντάκτης:

ylika- epanaxrhsimopoioymenaΗ Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.ΕΠΕ διοργανώνει στο Κιλκίς Διεθνή Έκθεση με θέμα την «Αξιοποίηση των Άχρηστων Υλικών».

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 18:19

Μετ’ εμποδίων η καθαριότητα

Συντάκτης:

aporrimmatoforoΣε άλλους τόπους, όπως η επάρατη Δύση, τα αστικά απορρίμματα αποτελούν πηγή πλούτου. Στην καθ’ ημάς Ανατολή τα σκουπίδια αποτελούν πηγή εμφυλίων συρράξεων για την χωροθέτηση της απόθεσής τους – συνήθως ο καθένας τα αποθέτει στην ..πόρτα του γείτονα-

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 14:52

Επιτυχόντες σε ΑΕΙ - ΤΕΙ (90%)

Συντάκτης:

lykeio-ejetaseisΑνακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων σε ΑΕΙ- ΤΕΙ -90%. Επιλέξτε με διπλό κλικ το Λύκειο που σας ενδιαφέρει για να δείτε τα ονόματα των επιτυχόντων.