Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 12:28:58 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 22:13

Η κατάθλιψη λόγω πτωχείας θεράπευσε την ένταση

Συντάκτης:

dimotiko simvoulio paioniaΟύτε καν ο Γιώργος Ιωαννίδης κατόρθωσε να προσθέσει την γνώριμη νότα αντιπαράθεσης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, το βράδυ της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου. Προηγήθηκε τόση …κατάθλιψη κατά την ενημέρωση του Δημάρχου Αθανασίου Λαπόρδα για τα οικονομικά των δήμων

teiΜε απόφαση της διοίκησης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης αναστέλλεται η λειτουργία του ΤΕΙ Κιλκίς για την προσεχή Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.

Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 22:10

Καταργεί χρεώσεις το Ραδιοταξί Κιλκίς

Συντάκτης:

taxi kilkisΟ «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΙΛΚΙΣ», εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική περίοδο και θέλοντας να συμβάλλει στην καλύτερη και φθηνότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, έλαβε στη γενική συνέλευση της 2ης Μαΐου 2012 τις εξής αποφάσεις:

Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 22:06

Rock μουσικές πλημύρισαν το Καβαλάρι

Συντάκτης:

rock-kavalari-kilkisΓια 2η συνεχόμενη χρονιά και με την συμμετοχή πολλών νέων του νομού Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το «2ο Kavalari Music Festival» από την Παρασκευή 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 στο σπίτι των Προσκόπων, στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Καβαλάρι Κιλκίς.

Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 22:00

Β΄ Φάση 6ου διαγωνισμού Μαθηματικών στα δημοτικά

Συντάκτης:

ellhnikh-mathhmatikh etaireiaΤο παράρτημα Μαθηματικής Εταιρείας στο Κιλκίς συγχαίρει όλα τα παιδιά των Δημοτικών για την συμμετοχή τους στη Β' φάση 6ου Διαγωνισμού Μαθηματικά και Παιχνίδι καθώς και τα παιδιά που διακρίθηκαν σ' αυτήν.

Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 21:35

Αξιοποίηση των αρίστων

Συντάκτης:

Έτσι για να έχουμε καλό ρώτημα: Σκέφτηκαν στις επιτροπές που οργανώνουν τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση του Κιλκίς και της Παιονίας, να συνεργαστούν με τις Εφορείες Κλασσικών Αρχαιοτήτων και Βυζαντινών και Νεοτέρων Μνημείων, όπου εργάζονται λαμπροί επιστήμονες με ιδιαίτερη αγάπη για το Κιλκίς;  

Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 21:33

Μια η ληστεία, πολλά τα ερωτηματικά

Συντάκτης:

lhsteia-mikrodasosΠέρασε στα ψιλά των εφημερίδων η προ ημερών ληστεία χρηματαποστολής της Εταιρείας Αφορολογήτων στους Ευζώνους.
Καθώς τα κρούσματα παραβατικότητας στην χώρα μας προσέλαβαν μορφή επιδημίας μια ακόμα ληστεία και μάλιστα χωρίς τραυματισμούς ή σωματική κακοποίηση των θυμάτων σχεδόν δεν αποτελεί είδηση.

kne-kilkisΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Ειρήνης οι φετινές εκδηλώσεις της ΚΝΕ, στα πλαίσια του 38ου φεστιβάλ, με κεντρικό σύνθημα «Δίνε το χέρι σε όποιον σηκώνεται... Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία...» και ομιλητή το Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

vivliothhkh-axioupolhsaΕξαιρετική είναι η πορεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αξιούπολης «Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ», όπως καταγράφηκε γι’ άλλη μια φορά κατά την τελετή της απονομής των τεσσάρων χρηματικών βραβείων, «Άννα Οικονόμου»,  250 ευρώ έκαστο, στους βιβλιόφιλους του Δήμου Παιονίας, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων «34α Αξιουπολίτικα».

Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 21:26

2ος Ημιμαραθώνιος Πάικου

Συντάκτης:

marathonios-paikouΤην Κυριακή 4 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Ημιμαραθώνιος Πάικου, από τον Ορειβατικό Σύλλογο Περιηγητών Γουμένισσας, με ώρα εκκίνησης 10.30π.μ. και απονομές στις 3μ.μ.