espa pkm

Κυριακή, 12 Απριλίου 2026, 6:22:05 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

erythros-stauros-kilkisΟ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα συμμετάσχει για πρώτη χρονιά στη 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνεται ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαμίας.

dimarxeio-kilkisΤην οδό της δικαστικής εκκαθάρισης έλαβε πλέον  το σκάνδαλο με την υπεξαίρεση ποσού άνω των 900.000 ευρώ από τα ταμεία των παιδικών σταθμών του δήμου Κιλκίς  στο διάστημα 2006-2010 με την παραπομπή έξι ατόμων στο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 23:31

Επιδοτούμενο πρόγραμμα από Εμπορικό Γουμένισσας

Συντάκτης:

emporikos-syllogos-goumenissaΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ σε συνεργασία με το μόνο πιστοποιημένο ΚΕΚ/ ΚΕΔΙΒΙΜ2 στην Παιονία ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ, σας ενημερώνει ότι το πολύ-αναμενόμενο πρόγραμμα VOUCHER άνοιξε και με σκοπό τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου στο Κέντρο Νεότητας.

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 23:26

Γιατρός για τα παιδιά απομακρυσμένων περιοχών

Συντάκτης:

kinhth-monadaΈναν ισχυρό σύμμαχο υγείας απέκτησαν τα παιδιά που ζουν στις ακριτικές περιοχές νομών της Βόρειας Ελλάδας. Μια κινητή ιατρική μονάδα επισκέπτεται όλους τους απομονωμένους οικισμούς των νομών Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών

theotokia᾽Ιδού τά φετινά “Θεοτόκεια”, ἐκκλησιαστικές καί πολιτιστικές πράξεις “κοινωνίας”. Εἶναι ἡ συνάντηση ὅλων μας, τόσων καί τόσων ἀνθρώπων, μέ ποικιλία κινήτρων.

akrites-polykastrouΤην Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία  η 77η εθελοντική αιμοδοσία των μελών της «Τράπεζας αίματος» των ΑΚΡΙΤΩΝ Πολυκάστρου.

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 23:10

Ανακυκλωτική Κίνηση από τους περιπατητές

Συντάκτης:

anakukloshΚαλούμε μέλη, φίλους και όλους τους κατοίκους του ευρύτερου Δήμου Κιλκίς για διαρκή συμμετοχή στην δράση του τίτλου με στόχο την επανεκκίνηση του ενδιαφέροντος των πολιτών για την ανακύκλωση και τον περιορισμό των αδιαφορούντων ή αρνητών αυτής σε χαμηλό ποσοστό.

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 23:03

Εργαλείο για την πάταξη της λαθροϋλοτομίας

Συντάκτης:

dasarxeioΗ Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Κιλκίς σας ενημερώνει ότι υλοποιείται στο νομό μας και τη φετινή χρόνια το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών 2014 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 23:01

Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

Συντάκτης:

kounoupia-psekasmoiΗ Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Κιλκίς σας ενημερώνει ότι υλοποιείται στο νομό μας και τη φετινή χρόνια το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών 2014 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

nosokomeioΜε ευθείες βολές κατά της διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Θρασύβουλος Βεντούρης αποποιείται κάθε ευθύνη για όσα του καταλογίζουν τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και συνδικαλιστές του χώρου που ενημέρωσαν σχετικά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.