Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, 4:54:12 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (24-1-2024)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (24-1-2024)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (23-1-2019)

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 13:23

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί

Συντάκτης:

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανέων και την πρόεδρο κ. Ασημακίδου Αθανασία για την προσφορά εδεσμάτων προς τους ωφελούμενους του φορέα μας.

Ενθουσιάστηκαν οι συνεργάτες μας, για άλλη μια χρονιά, με την φετινή σύναξή μας στο Μεταλλικό, στα γραφεία του δημοσιογραφικού μας συγκροτήματος. Μέχρι που κάποιος αθεόφοβος, κατά την αποχώρησή του, μαζί με τις ευχές του, πρότεινε ως απόδειξη του υψηλού μας κύρους, την επόμενη ετήσια γιορτή μας με τους συνεργάτες μας να την οργανώσουμε στο …Νταβός.

Εδώ και λίγους μήνες λειτουργεί το θερμοκήπιο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στην περιοχή του προφήτη Ηλία στο Κιλκίς.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην εορταστική εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, 8 το βράδυ στο Κτήμα των Ευχών.

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 10:13

Κοπή Βασιλόπιτας από τη ΜΑΚΒΕΛ - EURIMAC

Συντάκτης:

Τον καθιερωμένο Αγιασμό και την τελετή κοπής της Βασιλόπιτας πραγματοποίησε η εταιρεία ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC την  Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της στη ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς.

 Σύμφωνα με τις πρόσφατες κρίσεις Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δεμερτζίδης Δημόκριτος, αναλαμβάνει την διοίκηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς. Έχει υπηρετήσει από το έτος 1999, σε αστυνομικές υπηρεσίες του Δήμου Παιονίας, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια εκτελούσε χρέη Α΄ Υποδιευθυντή της Δ.Α. Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-1-2024)