Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 12:08:34 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010 13:39

Φιλανθρωπικό έργο Μητρόπολης Γουμενίσσης

Συντάκτης:
Στο πλαίσιο λειτουργίας της Λογίας, Φιλαδελφίας και Αλληλεγγύης της Μητρόπολης Γουμενίσσης κατά το έτος 2010 υλοποιήθηκαν οι παρακάτω δράσεις:
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010 13:07

Αη Βασίλης στις Μουριές ο Πρόεδρος της Βουλής

Συντάκτης:
mouriesΤον ακριτικό νομό Κιλκίς και τους μικρούς μαθητές του δημοτικού σχολείου των Μουριών επέλεξε ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, για να προσφέρει φέτος τα δώρα των γιορτών. Ο κ. Πετσάλνικος βρέθηκε στις Μουριές το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης για να χαρίσει λίγη χαρά στους 100 περίπου μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου του Σ. Μουριών.
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010 13:05

Ευχές στον Β. Μπαλάσκα

Συντάκτης:
mpalaskasΜέσα στο γιορτινό κλίμα των ημερών ο Νομάρχης Κιλκίς, κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπείες μαθητών, πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων καθώς και άλλων φορέων, όπου αντάλλαξε ευχές και άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα.
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010 13:04

Επιχειρησιακό Σχέδιο Νοσοκομείου Γουμένισσας

Συντάκτης:
goumenissaΜε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του νοσοκομείου Γουμένισσας για την παρουσίαση του επιχειρησιακού σχεδίου του ιδρύματος, στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρου του Δήμου Γουμένισσας. Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 12 το μεσημέρι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γουμένισσας, Μιχάλης Αρκούδας, παρουσίασε το επιχειρησιακό σχέδιο του Νοσοκομείου Γουμένισσας για 2010-2014. Στο κάλεσμα του κ. Μ. Αρκούδα ανταποκρίθηκαν δεκάδες πολίτες από το χώρο της ιατρικής, της πολιτικής, της εκκλησίας, φίλοι και κάτοικοι του Δήμου Παιονίας.
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010 12:33

Ο Εθνάρχης εμπνέει και σήμερα

Συντάκτης:
Στις 19 Δεκεμβρίου ημέρα  Κυριακή και ώρα 11:00 του 2010 πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης   «Δημήτριος Ε. Οικονόμου », η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Παραρτήματος Μακεδονίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος  Κ. Βενιζέλος».
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 18:01

Οι Εφεδροι στο 604 Τ.Π.

Συντάκτης:
efedroiΤο Προεδρείο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους επισκέφθηκε τους στρατευμένους του 604 Τάγματος Πεζικού, που εδρεύει στο Δροσάτο Κιλκίς. Στην όμορφη και ζεστή τελετή που είχαν ετοιμάσει οι υπηρετούντες στο Τάγμα με παραδοσιακά κάλαντα, αντηλλάγησαν ευχές και προσφέρθηκαν δώρα από τον Σύνδεσμο προς τους Αξιωματικούς και τους στρατιώτες.
simeonidou_soniaΑνέλαβα τα καθήκοντά μου το Γενάρη του 2007 με τις δικές μου σκέψεις και προθέσεις. Κυρίαρχη ιδεολογία μου ήταν ότι μια πόλη, δε διαμορφώνεται μονάχα από το ιστορικό της παρελθόν, από τη ρυμοτομία της και από το σύγχρονο πρόσωπό της, μπολιάζεται από αυτούς που «χρωματίζουν» τις  γωνιές της, με τους πόνους, τα προβλήματα, τη καθημερινότητα αλλά και τις χαρές τους, από εκείνους που σέβονται ή όχι το δημόσιο χρήμα και το δημόσιο χαρακτήρα της με τις ιδιωτικές τους αρετές.
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 17:56

Ο Πρόεδρος της Βουλής σήμερα στο Σ. Μουριών

Συντάκτης:
petsalnikosΣτο δημοτικό σχολείο του Σ. Μουριών θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππος Πετσάλνικος, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων. Κάθε χρόνο ο Πρόεδρος της Βουλής επιλέγει να επισκεφθεί ένα ακριτικό σχολείο για να δώσει δώρα και χαρά στους μικρούς μαθητές του. Φέτος επέλεξε να βρεθεί στο ακριτικό Κιλκίς και στο σχολείο του Σ. Μουριών.
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 17:53

Ενημερωτική ημερίδα της Ν.Ε. ΤΕΕ Κιλκίς

Συντάκτης:
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα που συνδιοργάνωσαν η ΝΕ ΤΕΕ Κιλκίς και ο ΣΜΗΒΕ σχετικά με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης των Κτηρίων (ΚΕΝΑΚ).
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 18:33

Παράταση περιοδικού τεχνικού ελέγχου

Συντάκτης:
mpalaskasΎστερα από σχετική απόφαση του Νομάρχη Κιλκίς, κ. Ευάγγελου Μπαλάσκα, ανακοινώνεται ότι τα οχήματα με έδρα το Νομό Κιλκίς, που είχαν προγραμματισθεί για τεχνικό έλεγχο από το Δημόσιο ΚΤΕΟ Κιλκίς στις 13-14-15-16 και 17/12/2010 και δεν ελέγχθηκαν λόγω των χιονοπτώσεων, θα ελεγχθούν  μέχρι και τις 17/01/2011 χωρίς να θεωρούνται εκπρόθεσμα (εφόσον ήταν εμπρόθεσμα την ημέρα του προγραμματισμού τους).