Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 12:43:55 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010 15:33

Αποστολή μελών του Επιμελητήριου στο Λονδίνο

Συντάκτης:
epimelitirioΣτο Λονδίνο βρέθηκε η εκπαιδευτική – επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Leonardo da Vinci. Στην αποστολή που διάρκεσε 12 ημέρες συμμετείχαν μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου και επιχειρηματίες μέλη του Φορέα.
cosmoteTα όνειρα 36 νέων της ελληνικής περιφέρειας και μεταξύ αυτών και τριών φοιτητών από το Κιλκίς στηρίζει η COSMOTE μέσα από το θεσμό των Υποτροφιών της. Για ένατη συνεχή χρονιά η εταιρεία απένειμε σε πρωτοετείς φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Υποτροφίες και Τιμητικές Διακρίσεις, συνολικού ύψους 189.000 ευρώ.
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010 15:31

Πήραν και το χρηματοκιβώτιο

Συντάκτης:
Είναι ο πλέον νοικοκυρεμένος καποδιστριακός δήμος του νομού με το μικρότερο χρέος. Αλλά μηδένα προ του τέλους μακάριζε… Τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο 11 Δεκεμβρίου περισσότερα από 30.000, ευρώ «πέταξαν» από το παράθυρο του ισόγειου του δημοτικού καταστήματος.
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010 23:40

Άδικος ο αποκλεισμός του Πολυκάστρου

Συντάκτης:
Συνέχεια στην αντίδρασή του για τον άδικο αποκλεισμό του Πολυκάστρου από την ενίσχυση μικρών επιχειρήσεων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, δίνει με απαντητική του επιστολή ο Εμπορικός Σύλλογος Πολυκάστρου προς το υπουργείο, στην οποία αναφέρει:
xioniaΕίναι μια παρηγοριά κι αυτή. Ομόρφυνε τη ζωή μας στους καταθλιπτικούς καιρούς που ζούμε το χιόνι που σκέπασε ολόκληρο το νομό από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Στα λευκά της ομορφιάς και της αθωότητας λοιπόν ολόκληρος ο νομός και το παρήγορο είναι πως δεν δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010 00:53

Γιατί βάλτωσε το φράγμα Μεταξοχωρίου

Συντάκτης:
Ένα από τα έργα –μνημεία του τρόπου με τον οποίο οργανώνονται, ιεραρχούνται και (δεν) υλοποιούνται  τα έργα αναπτυξιακών υποδομών στο ν. Κιλκίς αποτελεί αναμφίβολα το έργο του φράγματος στο Μεταξοχώρι. Εξαγγέλθηκε πολλάκις, συντάχθηκαν προμελέτες, εντάχθηκε ως προμελέτη σε κάμποσα προγράμματα βεβαίως ουδέποτε υλοποιήθηκε.
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 19:00

Στη Δικαιοσύνη αν δεν ανακαλέσει

Συντάκτης:
grivaΤην έντονη αντίδραση του προέδρου της τοπικής κοινότητας Γρίβας Αθανάσιου Θεοδώρου  προκάλεσαν οι καταγγελίες της προέδρου του συλλόγου Γυναικών Γρίβας Δημ. Κικήρη, τις οποίες δημοσιεύσαμε στο χθεσινό μας φύλλο. Ο κ. Θεοδώρου, υπόψη του οποίου θέσαμε το κείμενο της καταγγελίας,  αντέδρασε με αυστηρή δήλωσή του που καταλήγει μάλιστα με την πρόσκληση – προειδοποίηση προς την Κικήρη να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς της ειδάλλως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 18:55

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη στο Κιλκίς

Συντάκτης:
adedyΤο Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Ν. Κιλκίς, και τα Α/θμια Σωματεία του Δημόσιου Τομέα, Ν.Π.Δ.Δ.  και Ο.Τ.Α., στα πλαίσια της 24/ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε., καλούν τους εργαζόμενους του νομού Κιλκίς, να συμμετάσχουν στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 18:54

Ανακοίνωση του ΟΑΕΔ

Συντάκτης:
oaedΠως θα πάρουν το δώρο οι άνεργοι
Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοινώνει ότι:
Συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, ώρα 19.30,  για τελευταία φορά υπό την παρούσα σύνθεση το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς και στα θέματα ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζουν: