Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 2:24:24 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 18:33

Παράταση περιοδικού τεχνικού ελέγχου

Συντάκτης:
mpalaskasΎστερα από σχετική απόφαση του Νομάρχη Κιλκίς, κ. Ευάγγελου Μπαλάσκα, ανακοινώνεται ότι τα οχήματα με έδρα το Νομό Κιλκίς, που είχαν προγραμματισθεί για τεχνικό έλεγχο από το Δημόσιο ΚΤΕΟ Κιλκίς στις 13-14-15-16 και 17/12/2010 και δεν ελέγχθηκαν λόγω των χιονοπτώσεων, θα ελεγχθούν  μέχρι και τις 17/01/2011 χωρίς να θεωρούνται εκπρόθεσμα (εφόσον ήταν εμπρόθεσμα την ημέρα του προγραμματισμού τους).
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 18:26

Ωριμάζει ακόμα ο δρόμος Νέα Σάντα-Θεσσαλονίκη

Συντάκτης:
kombos_pedinouΔέκα μεγάλα έργα του ΕΣΠΑ 2007-2013, προϋπολογισμού μεγαλύτερου των 50 εκ. ευρώ, έχουν ήδη ενταχθεί στο σύστημα Κοινό Πληροφοριακό Σύστημα Διαρθρωτικών Ταμείων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής SFC (Structural Funds Common system) και βρίσκονται σε κατάσταση αποδοχής, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
samaras_tonikidis«Αίσθημα ικανοποίησης άφησε στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλο Τονικίδη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, όχι τόσο το δείπνο στο οποίο συμμετείχε, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, με οικοδεσπότες πέντε Ευρωπαϊκά διμερή Επιμελητήρια, όσο τα θετικά σχόλια και η ανταπόκριση του επίσημου ομιλητή της εκδήλωσης και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, στην πρόσκλησή του για συμμετοχή στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κιλκίς τον ερχόμενο Φεβρουάριο.
aimodosiaH  Τράπεζα αίματος του Συλλόγου  Πολυκάστρου και  Περιχώρων οι «Ακρίτες» σε συνεργασία με το Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών  Πολυκάστρου διενήργησε  αιμοδοσία στην αίθουσα του Συλλόγου.  Η προσέλευση των  ευαισθητοποιημένων προς τούτο αιμοδοτών, μεταξύ των οποίων ήταν και  θρακιώτες,  ήταν αθρόα και μάλιστα ανεγράφησαν και 10 νέοι στο μακρύ κατάλογο των αιμοδοτών.  
Την έκδοση της οικοδομική αδείας, πού αφορά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) εξασφάλισε ο δήμος Αξιούπολης.
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 17:53

Μπαλάσκας: Στην ενότητα η δύναμη του δήμου Κιλκίς

Συντάκτης:
mpalaskasΚόσμος ήταν πολύς, συγγενείς και φίλοι των κοντά διακοσίων αιρετών, δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, που πρωταγωνίστησαν στην κυριακάτικη εκδήλωση της ορκωμοσίας τους στο Συνεδριακό κέντρο Κιλκίς. Ενθουσιασμός, συγκρατημένη αισιοδοξία, άγχος ενόψει των δύσκολων που έρχονται για όσους γνωρίζουν το στοίχημα που ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν… ήταν τα συναισθήματα που κατείχαν στους πλείστους εξ όσων έδωσαν τον «νενομισμένον όρκον» μετά την ευλογία της Εκκλησίας.
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 17:52

Έδωσαν όρκο υπέρ των συμφερόντων της Παιονίας

Συντάκτης:
lapordasΕνίοτε η «γλώσσα των σωμάτων»  αποδίδει πιστότερα το κλίμα μιας εκδήλωσης. Ο Δήμαρχος Θανάσης Λαπόρδας καθώς πλησιάζει η ώρα που θα αναλάβει τις μεγάλες ευθύνες του έμοιαζε μάλλον να άγχεται για την επόμενη μέρα παρά να απολαμβάνει την πανηγυρική εκδήλωση όπου πρωταγωνιστούσε.
pameΟι λίγες δεκάδες …συνήθεις ύποπτοι διαδήλωσαν στο Κιλκίς την αγανάκτησή τους για τις κυβερνητικές αποφάσεις στα εργασιακά. Ήταν, όπως αναμενόταν άλλωστε, η συγκέντρωση που οργάνωσε το ΠΑΜΕ στην πλατεία Ειρήνης που έσωσε την τιμή του συνδικαλιστικού κινήματος στο νομό, καθώς το πλήθος ήταν επαρκές για μια στοιχειώδη πορεία επί της 21ης Ιουνίου με κατάληξη το μνημείο στο Δήμο Κιλκίς.
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010 15:38

Ως έχει χωρίς καμιά μεταβολή το Νοσοκομείο Γουμένισσας

Συντάκτης:
nosokomeio_goumenisasΕν αρχή ην ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στην προ τριών μηνών επίσκεψή του στη Γουμένισσα μαζί με το βουλευτή Γιώργο Φλωρίδη. Εκεί στην πλατείας και εις επήκοον των δεκάδων πολιτών που έσπευσαν να τον δουν και να μιλήσουν μαζί του, ο κ. Λοβέρδος δεσμεύτηκε ότι το Νοσοκομείο Γουμένισσας δεν θα το πειράξει κανείς.
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010 15:37

Σχεδόν έτοιμη η νέα διοίκηση του δήμου Κιλκίς

Συντάκτης:
mpalaskasΕλάχιστες «πινελιές» απομένουν για να σχηματιστεί ο πλήρης πίνακας της νέας διοικητικής ηγεσίας του δήμου Κιλκίς. Ο νέος Δήμαρχος Ευάγγελος Μπαλάσκας έχει καταλήξει στον κύριο κορμό των συνεργατών του αντιδημάρχων και η ανακοίνωσή τους θα γίνει άμεσα στις αρχές του νέου έτους.