Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024, 4:10:37 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 17:10

Οι πρωτιές του Νίκου Αφεντουλίδη

Συντάκτης:
afentoulidisΕν αρχή ην το χωριό μας. Σπάνια ένας υποψήφιος «κατορθώνει» να χάσει την πρωτιά στο χωριό του. Συνήθως ο γενέθλιος τόπος είναι εκείνος που δίνει τα υψηλότερα ποσοστά σε εκλογές στους καταγόμενους από εκείνον υποψήφιους. Ο κανόνας είχε εφαρμογή και στις δημοτικές εκλογές της προπερασμένης (πρώτης ) Κυριακής αναφορικά με τις επιδόσεις του συνδυασμού του Νίκου Αφεντουλίδη.
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010 00:01

Μπαλάσκας– Λαπόρδας- Γκουντενούδης οι νικητές

Συντάκτης:
psifodeltiaΘαύματα δεν γίνονται στις μέρες μας κι ο μεγάλος νικητής του α’ γύρου Βαγγέλης Μπαλάσκας είναι από το βράδυ της Κυριακής ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς της καλλικράτειας περιόδου που αρχίζει από την πρώτη του 2011. Επικράτησε του Τ. Τερζίδη με ποσοστό 54.83% των ψήφων έναντι 45,17% του νυν δημάρχου.
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 23:59

Ο Μπαλάσκας νέος Δήμαρχος Κιλκίς

Συντάκτης:
kilkisΤο βράδυ της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και υπό το βάρος της συγκινησιακής φόρτισης οι δυο μονομάχοι των εκλογών σχολίασαν το αποτέλεσμα με έντονο τρόπο. Ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας στους ενθουσιώδεις οπαδούς του που έσπευσαν από νωρίς το βράδυ να πανηγυρίσουν τόνισε ότι άντεξε στον βρώμικο πόλεμο που του ασκήθηκε και άντεξε χάρη στην αγάπη και τη στήριξη των δημοτών του Κιλκίς.
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 23:58

Καθαρή νίκη Λαπόρδα

Συντάκτης:
paioniaΗ διαδικασία συγκρότησης δυο συνδυασμών από τους τέσσερις αρχικά υποψήφιους δημάρχους στο δήμο Παιονίας, αποδείχτηκε διαδικασία ισχυροποίησης του κ. Λαπόρδα, όπως τονίσαμε από την πρώτη Κυριακή. Η πρωτοκαθεδρία του κ. Λαπόρδα με δυο έστω μονάδες διαφοράς ενίσχυσε τον «αέρα νίκης» στο δρόμο προς τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής.
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 23:55

Ψωμιάδης: Ψαλιδισμένη όπως παντού η άνετη νίκη του

Συντάκτης:
perifereiaΔέκα μονάδες πρόσθεσε στο σακούλι του ο πρώτος αιρετός περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας από τα εκλογικά τμήματα του ν. Κιλκίς συγκριτικά με τα αντίστοιχα του α’ γύρου. Η αύξηση του ποσοστού Μπόλαρη ήταν 17 μονάδες. Λογικόν συμπέρασμα: άνετη νίκη του κ. Ψωμιάδη (52,56%)  έναντι του κ. Μπόλαρη (47,44%), αλλά εμφανώς υπολειπόμενη από τις προσδοκίες του καθότι «ψαλιδίστηκε» ίσως από το κλίμα εφησυχασμού, ίσως και από τη μεγαλύτερη συσπείρωση που πέτυχε ο συνδυασμός Μπόλαρη στο νομό.
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 23:53

Το πρώτο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Συντάκτης:
dimos_kilkis2ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ευάγγελος Μπαλάσκας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΠΑΛΑΣΚΑ:
ΚΙΛΚΙΣ:
Περικλής Κολότσιος
Καλλισθένη Πάκα - Κυμπαρίδου
Νίκος Αβραμίδης
Αικατερίνη Γιαννακούλα-Ζιούτα
Αιμίλιος Νικολαϊδης
Κώστας Παπαδόπουλος
Μιχάλης Ηλιάδης
Αναστάσιος Αμανατίδης
Κώστας Παπαδάκης
Χρήστος Τερζητάνος
Αντώνης Μανουσαρίδης
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 23:52

Το πρώτο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας

Συντάκτης:
dimos_paionias2ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Αθανάσιος Λαπόρδας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΛΑΠΟΡΔΑ:
ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ:
Δημήτρης Κουλίνας
Κώστας Σιωνίδης
Χρήστος Καραθόδωρος
Ιγνάτιος Τουλκερίδης
Ιωάννης Συμεωνίδης
Θεόδωρος Απουσίδης
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 23:51

Σπύρο, σ’ ευχαριστούμε

Συντάκτης:
Ο Δήμαρχος που κατά κοινή ομολογία έβαλε τη σφραγίδα του στη σύγχρονη εικόνα του Κιλκίς, ο Σπύρος Αυγητίδης πέθανε την Κυριακή ανήμερα των επαναληπτικών εκλογών του Καλλικράτη. Το θλιβερό άγγελμα σκόρπισε τη λύπη στο σύνολο των πολιτών του Κιλκίς καθώς ο Σπύρος Αυγητίδης είναι και πανθομολογείται ως ο Δήμαρχος των σημαντικότερων έργων που υλοποιήθηκαν στην πόλη του Κιλκίς από την απελευθέρωσή της μέχρι και σήμερα.
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 15:08

Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Εκπαιδευτικών

Συντάκτης:
Οι υποψήφιοι της Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε. Νομού Κιλκίς αισθάνονται πρώτιστα την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους συναδέλφους, που έλαβαν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια (Π.Υ.Σ.Π.Ε., Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε., Κ.Υ.Σ.Π.Ε.) ενισχύοντας με τη συμμετοχή τους το θεσμό των αιρετών. Ιδιαίτερα ευχαριστούν όλες και όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξή μας αναδεικνύοντάς ξανά πρώτη δύναμη στο νομό.
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 15:08

Απόσυρση ανελκυστήρα με επιδότηση Kleemann

Συντάκτης:
Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που αφορά στην απόσυρση ανελκυστήρων «ρίχνει» στην αγορά η Kleemann, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της πλάνου για τόνωση της εσωτερικής αγοράς. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίσουν έκπτωση έως και 2.000 ευρώ εάν προχωρήσουν στην αντικατάσταση του παλαιού τους ανελκυστήρα με έναν σύγχρονο ανελκυστήρα Kleemann, ο οποίος πληροί όλες τις κοινοτικές προδιαγραφές ασφαλείας.