Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024, 1:24:55 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 13:15

Αυτοκτονία 44χρονου

Συντάκτης:
Από  αστυνομικούς του Α.Τ. Δροσάτου  βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής, σε αγροτική περιοχή της Μεγάλης Στέρνας του Δήμου Χέρσου, ένας 44χρονος απαγχονισμένος  σε δέντρο από βρόγχο σχοινιού, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Από την διενεργηθείσα αυτοψία του χώρου η Αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010 15:10

«Πράσινη ανάπτυξη» από «Ακρίτες» Επταλόφου

Συντάκτης:
fotovoltaikaΣτις 23 Ιανουαρίου 2010, στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης  Βασιλόπιτας ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» κ. Νίκος Αμοιρίδης ανακοίνωσε ότι «για το 2010 ο μεγάλος στόχος του συλλόγου είναι η αυτόνομη φωταγώγηση μέσω φωτοβολταϊκών στοιχείων του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Παλαιάς Επταλόφου (Τάουτλη) και του περιβάλλοντος χώρου»...
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 13:17

Αγαπάμε τον τόπο μας και το αποδεικνύουμε

Συντάκτης:
eidisis-proiniΞέρουμε πως είναι καλύτερα να σε παινεύουν οι άλλοι παρά να ευλογάς τα γένια σου… Αλλά υπάρχουν και θέματα όπου οι άλλοι δεν γνωρίζουν όσα ξέρει ο νοικοκύρης. Και καλό είναι να τα μαθαίνουν διότι αν δεν παινέσεις το σπίτι του νοικοκύρη, καιροφυλακτεί ο απατεώνας να παρασταίνει τον νοικοκύρη. 
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 13:14

Σύλληψη δυο χασισέμπορων με 73 κιλά χασίς

Συντάκτης:
xasisΝέα, τεράστια επιτυχία στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών που διεξάγει σημείωσε η Αστυνομία του Κιλκίς με την Ομάδα Δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας. Τελικός απολογισμός 73 κιλά χασίς και δυο συλληφθέντες, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας (ο πρώτος) από τη Γουμένισσα.
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 13:13

Σύλληψη Βούλγαρου για φόνο ομοεθνή του

Συντάκτης:
astinomikos_dieuthintisΣτην εξιχνίαση των συνθηκών της  δολοφονίας ενός Βούλγαρου που το πτώμα του βρέθηκε πριν δυο μήνες περίπου σε περιοχή του Χωρυγίου, οδηγείται η αστυνομία Κιλκίς.
Σύμφωνα με ανακοίνωση τη Αστυνοκιής Διευθυνσης Κιλκίς:
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 13:07

Προγράμματα ΟΑΕΔ για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Συντάκτης:
oaedΞεκινά τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων σε δύο νέα προγράμματα απασχόλησης για την ένταξη στην αγορά εργασίας συνολικά 3.100 ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΕΚΟ) και αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες δυσκολίες ανεύρεσης εργασίας. Η συνολική δαπάνη για την εφαρμογή των δύο προγραμμάτων ανέρχεται στα 52.900.000 ευρώ.
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 13:06

Πτυχιούχος Θεολογίας ο Χρήστος Καναρόπουλος

Συντάκτης:
kanaropoulosΜια ξεχωριστή τιμή για τον συνεργάτη μας Χρήστο Καναρόπουλο αποτέλεσε η ορκωμοσία του  ήταν περασμένη Παρασκευή στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ύστερα από ευδόκιμη φοίτηση στη Σχολή ο Χρήστος Καναρόπουλος πήρε το πτυχίο του και έδωσε τον «Νενομισμένον όρκον» την περασμένη Παρασκευή.
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010 17:13

Οι σταυροί προτίμησης όλων των υποψηφίων

Συντάκτης:
psifodeltiaΑν η μάχη της ψήφου υπήρξε σκληρή για την τελική επικράτηση των δυο μονομάχων στην πρώτη Κυριακή των εκλογών, εξίσου σκληρή αν όχι σκληρότερη και με πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση λόγω του εσωτερικού ανταγωνισμού, υπήρξε και η μάχη του σταυρού.
passalidis2H Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Α.Ε.Ο.Τ.Α. συνεχίζοντας τις ενημερωτικές συναντήσεις στο πλαίσιο της α΄ προκήρυξης του τοπικού προγράμματος LEADER του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013 «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» ανακοινώνει το ακόλουθο πρόγραμμα συναντήσεων:
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 17:10

Οι πρωτιές του Νίκου Αφεντουλίδη

Συντάκτης:
afentoulidisΕν αρχή ην το χωριό μας. Σπάνια ένας υποψήφιος «κατορθώνει» να χάσει την πρωτιά στο χωριό του. Συνήθως ο γενέθλιος τόπος είναι εκείνος που δίνει τα υψηλότερα ποσοστά σε εκλογές στους καταγόμενους από εκείνον υποψήφιους. Ο κανόνας είχε εφαρμογή και στις δημοτικές εκλογές της προπερασμένης (πρώτης ) Κυριακής αναφορικά με τις επιδόσεις του συνδυασμού του Νίκου Αφεντουλίδη.